"VIDEO SAM JE KAKO LEŽI, NISAM MOGAO DA VERUJEM!" Brat ubijene Amre Kahrimanović u šoku zbog smrti sestre: Monstruozno je likvidirana, prizor je bio nestvaran

Autor:

Hronika

09.02.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Molio sam Boga da nije preminula, navodi on.

"VIDEO SAM JE KAKO LEŽI, NISAM MOGAO DA VERUJEM!" Brat ubijene Amre Kahrimanović u šoku zbog smrti sestre: Monstruozno je likvidirana, prizor je bio nestvaran

Foto: youtube/printscreen/FACE HD TV

Nedžad Kahrimanović

Nedžad Kahrimanović, brat ubijene Amre, opisao je detalje kobne srede, kada je njegova sestra uveče ubijena u kafiću u tuzlanskom tržnom centru, u emisiji "Centralni dnevnik" na Face TV.

- Jako je teško prisetiti se tog trenutka. Nazvala me oko 9 sati zaposlenica kafića. Čuo sam negde kao da neko govori: "Ko će mu reći da je ubijena". Čuo sam to negde u pozadini. Odmah sam krenuo tamo. Ni najvećem neprijatelju ne bih poželeo da doživi takav trenutak. Došao sam u 21 sat i 18 minuta. Trakama je bilo ograđeno, a zaposlenici su izlazili iz Tržnog centra. Molio sam Boga samo da nije preminula. Video sam svoju sestru kako leži. Monstruozno likvidirana. Prišao sam i nestvarno je delovala slika. Ležala je u takvom položaju… Nisam mogao da verujem - ispričao je Kahrimanović.

Zatim je dodao:

- Najbanalniji verbalni incident desio se pre svega. Policajac ubica je dolazio u tržni centar, pio je piće. Negde oko 15 sati je došao. Pio je čaj, onda alkohol. Onda je došao još neki gost. U nekom vremenu je došlo do verbalnog incidenta između njih dvojice. Policajac je zvao policiju. Bio je u civilu. Policija izvela tu drugu osobu, u naguravanju su razbili stol. Drugi zaposlenik je pozvao sestru. Moja sestra je došla od kuće da vidi šta se dešava. Prišla je zaposlenici i rekla da naplati sve što treba i da završi. U verbalnu komunikaciju je ušla sa njim. Nije ulazila ni u kakvu prepirku sa njim.

Podsetimo, Elvis Ćustendil je osumnjičen da je u Amru Kahrimanović iz službenog pištolja Uprave policije MUP-a TK gde je bio zaposlen u operativnom centru, u sredu uveče, na podmukao način ispalio jedan hitac u leđa oštećene, a nakon toga je, dok je žrtva ležala na podu, ispalio još petnaest hitaca u različite delove tela i usmrtio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading