UBICI IZ TUZLE VIŠE PUTA ODUZIMAN PIŠTOLJ! Svi se pitaju kako je mogao posle svega da radi u policiji! ALKOHOLIČAR SA OZBILJNIM PSIHIČKIM PROBLEMIMA!

Autor:

Hronika

08.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćustendil je imao psihičkih problema, te se često svađao s kolegama.

UBICI IZ TUZLE VIŠE PUTA ODUZIMAN PIŠTOLJ! Svi se pitaju kako je mogao posle svega da radi u policiji! ALKOHOLIČAR SA OZBILJNIM PSIHIČKIM PROBLEMIMA!

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić, Facebook

Bosnu i Hercegovinu je sinoć je potresla teška tragedija kada je pripadnik MUP-a TK Elvis Ćustendil je s više hitaca iz pištolja usmrtio Amru Kahrimanović u Tuzli.

Kako saznaje portal "Avaza", Ćustendil je iz službenog pištolja ubio Kahrimanović. Pištolj je pronađen kod njega prilikom hapšenja.  

Ćustendil je imao psihičkih problema, te se često svađao s kolegama. Pištolj mu je oduziman više puta, a takođe je privođen na trežnjenje zbog alkohola.

Ćustendil je u alkoholisanom stanju pucao u Kahrimanović, a svemu je prethodila svađa. Kahrimanović je, kako su naveli očevici, zahtevala od gostiju da napuste lokal, tražeći da plate šta su popili i da idu, ali je Ćustendil, koji je bio česti gost ovog lokala i dolazio tu zbog Kahrimanović, to odbio. Nakon toga, došlo je do prepirke između nesretne žene i policajca, zbog čega je Ćustendil izvadio pištolj i ispalio više metaka u nesretnu ženu.

Avaz je postavio pitanje komesaru MUP-a TK Dževadu Kormanu kao i ministru unutrašnjih poslova TK Hajrudinu Mehanoviću, kako Ćustendil, kojem je i ranije oduziman pištolj, te se znalo da ima psihičkih problema, nije bio suspendovan. Takođe, jedno od ključnih pitanja je i ko će snositi odgovornost za ovaj stravičan zločin. 

Iako se u prvi mah pričalo da su ubijena i ubica bili u nekoj vrsti odmosa, njena porodica je to demantovala. 

Portal Dnevno avaz kontaktirao je porodicu ubijene Amre Kahrimanović, koja je demantovala navode da su ona i Ćustendil bili u nekakvoj vezi.

Sin i brat ubijene su izjavili da je Karimanovićeva bila časna i poštena žena u svojoj veri.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading