NOVI SNIMAK HAPŠENJA UBICE IZ TUZLE! Pobegao sa lica mesta, a EVO gde ga je pronašla policija! (VIDEO)

Autor:

Hronika

08.02.2024

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da su žrtva i ubica bili u nekom vrstu odnosa.

NOVI SNIMAK HAPŠENJA UBICE IZ TUZLE! Pobegao sa lica mesta, a EVO gde ga je pronašla policija! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama osvanuo je video snimak hapšenja policijskog službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, nakon što je večeras u jednom tržnom centru u Tuzli pucao iz pištolja i usmrtio ženu.

Specijalne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona brzo su reagovale i locirale osumnjičenog ispred zgrade u kojoj je stanovao. Snimak njegovog hapšenja pojavio se na društvenim mrežama, gde se može videti kako je bio okružen velikim brojem policajaca pre nego što je bio savladan i uhapšen.

 

@skkryper Hapsenje nakon ubistva u Tuzli #crnahronika #tuzla #fyp @Crna Hronika BiH @zvonkokovacevic6 #bih #bos ♬ original sound - skryper

 

Uprava policije MUP-a TK oglasila se ranije povodom pucnjave u tržnom centru u Tuzli prilikom čega je ubijena jedna ženska osoba.

- Večeras oko 21.00 sati PS Centar je zaprimila prijavu da je u TC Sjenjak u Tuzli došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je jedna ženska osoba zadobila povrede usljed kojih je podlegla - naveli su iz Uprave policije MUP-a TK.

Dodali su da je nakon pucnjave pobegao, no ubrzo je pronađen.

- Brzom intervencijom policijskih službenika pronađen i istom je oduzeta sloboda - dodaje se.

Podsećamo, sinoć se dogodila tragična situacija u tržnom centru u Tuzli kada je policajac Elvis Ć. usmrtio ženu hicima iz pištolja. Kako prenosi portal Avaza, policajac je bio u nekoj vrsti odnosa sa žrtvom, što dodatno baca senku na ovaj događaj.

Iz MUP-a TK potvrđeno je da je došlo do ubistva, a policijski službenici su brzom intervencijom uspeli da pronađu i uhapsili osumnjičenog muškarca. Ovo je još jedan primer brze i efikasne reakcije policije u sličnim situacijama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading