OVO JE ŽENA KOJU JE POLICAJAC UBIO U TUZLI: Ostavio je da leži u lokvi krvi i pobegao (FOTO)

Autor:

Hronika

07.02.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz MUP-a TK potvrđeno je da je došlo do ubistva, a policijski službenici su brzom intervencijom uspeli da pronađu i uhapsili osumnjičenog muškarca.

OVO JE ŽENA KOJU JE POLICAJAC UBIO U TUZLI: Ostavio je da leži u lokvi krvi i pobegao (FOTO)

Foto: Facebook

Policajac je, kako se navodi, Amru ubio hicima iz pištolja. On je nakon zločina pobegao, ali je ubrzo uhapšen ispred zgrade u kojoj živi.

Policajac-inspektor je ubio ženu u kafiću čiji je nesrećna žena bila vlasnik.

Ćustendil je policajac, a stradala Amra Kahrimanović je bila vlasnica kafića. 

.

Foto: Facebook

Amra Kahrimanović

Od Amre su se oprostili i prijatelji na društvenim mrežama:

- Večeras oko 21 sat PS Centar je primila prijavu da je u TC Sjenjak u Tuzli došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je jedna ženska osoba zadobila povrede usled kojih je podlegla. Osumnjičeni muškarac se udaljio sa lica mesta, nakon čega je brzom intervencijom policijskih službenika pronađen i istom je oduzeta sloboda - rečeno je iz MUP-a TK.

Da podsetimo, večeras se dogodila tragična situacija u tržnom centru u Tuzli kada je policajac Elvis Ć. usmrtio ženu hicima iz pištolja. Kako prenosi portal Avaza, policajac je bio u nekoj vrsti odnosa sa žrtvom, što dodatno baca senku na ovaj događaj.

Iz MUP-a TK potvrđeno je da je došlo do ubistva, a policijski službenici su brzom intervencijom uspeli da pronađu i uhapsili osumnjičenog muškarca. Ovo je još jedan primer brze i efikasne reakcije policije u sličnim situacijama.

Sagovornik Avaza je izjavio da je policajcu ostalo malo do penzije, što baca dodatnu sumnju na motive ovog zločina. Ova izjava je izazvala pažnju javnosti i postavlja pitanje da li su lični ili profesionalni razlozi bili motiv za ovaj tragični događaj.

Nakon ubistva, osumnjičeni policajac je brzo uhapšen od strane specijalnih policijskih jedinica. Ovo brzo hapšenje pokazuje odlučnost i efikasnost policijskih snaga u rešavanju ovakvih slučajeva.

Iz MUP-a TK stigla je potvrda da je došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe, kojom prilikom je jedna žena zadobila povrede od kojih je nažalost preminula. Ovo potvrđuje ozbiljnost situacije i angažovanje nadležnih organa u rešavanju ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading