IZBOLA MUŽA, PA GA RASKOMADALA MOTORNOM TESTEROM I KUVALA MU UDOVE! Podignuta optužnica protiv Tereze iz Zrenjanina - EVO koliku kaznu bi mogla da dobije!

Autor:

Hronika

29.12.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tereza je Srđana ubola u spavaćoj sobi, a on je uspeo da nekako dođe u dnevnu sobu.

IZBOLA MUŽA, PA GA RASKOMADALA MOTORNOM TESTEROM I KUVALA MU UDOVE! Podignuta optužnica protiv Tereze iz Zrenjanina - EVO koliku kaznu bi mogla da dobije!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu protiv Tereze Perić (47) zbog teškog ubistva supruga Srđana (42) u maju prošle godine.

- Optužnica je 3. oktobra ove godine predata u Viši sud u Zrenjaninu na potvrđivanje. Prema našem Krivičnom zakonu preti joj kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor - kažu za iz Višeg javog tužilaštva u Zrenjaninu.

Prema dostupnim informacijama, Tereza je, navodno, koristila lekove za smirenje kako bi omamila svog supruga Srđana. Zatim ga je, dok je spavao, brutalno ubila nožem, sve to pred maloletnom ćerkom. Činjenica da je koristila motornu testeru da iseče telo i da je čak pojedine delove kuvala u loncu dodaje dodatnu jezivost ovoj priči.

Njena deca, suočena s ovim užasom, hrabro su odlučila prijaviti majčino zločinačko delo policiji. Nema sumnje da će se ova priča duboko urezati u sećanje svih koji je čuju. Osim što ukazuje na nečuvenu okrutnost, ona takođe postavlja pitanje o mentalnom stanju i motivima osobe koja je sposobna za takva dela. Očigledno je da će istraga i sudski procesi koje će uslediti morati detaljno proučiti sve aspekte ove užasavajuće tragedije.

Tereza je Srđana ubola u spavaćoj sobi, a on je uspeo da nekako dođe u dnevnu sobu. Tada ga je videla Terezina ćerka. Njena majka je izašla po motornu testeru, a potom je isterala na ulicu, a poslednje reči koje je čula od Srđana bile su: „Zovi Hitnu pomoć“. Uplakana devojčica je pozvala starijeg brata, a potom su zajedno lupali na vrata porodičnog doma, moleći majku da se zaustavi. Naposletku su pozvali policiju.

Sve je uradila pred očima naše ćerke, a onda joj je dala i bensedin. Devojčica je gledala kako ga ona ubada nožem, seče motornom testerom, a onda je videla i Srđanovu nogu. Potom je zvala mog sina, njenog brata i rekla, „Mama je zaklala Srđana“. Ja sam prvo mislio da se šali, ali onda smo zvali policiju. Inače, on mi se hvalio tom motornom testerom, baš mi je rekao da je oštra. On i ja smo se družili. Nema veze što je ona bila sa njim. Obojicu je znala da nas strpa u zatvor, pa sam ga ja vadio napolje – rekao je medijima Terezin bivši suprug.

Tereza je vrata kuće otvorila tek kada joj je sin zapretio da će da pozove policiju. Kako je ispričao, u dnevnoj sobi je ugledao noge na podu.

- Sledeći prizor je bio kao iz filma „Teksaški masakr“. Raskomadano telo u lokvi krvi. Upitao sam je šta namerava da uradi, praveći se da sam na njenoj strani. Rekla je da ima u planu da raskomada celo telo i baci na različite lokacije. Još je rekla da hoće da delove tela prokuva kako bi kosti odvojila od mesa - rekao je Terezin sin.

Tokom policijske istrage zaista su pronađeni delovi tela u loncu. Tereza je Srđanu, navodno, do dolaska policije odsekla nogu i genitalije i izvadila mu srce i bubrege, pa sve zajedno stavila na u dve posude na šporetu, piše Telegraf.

- Preživeo sam horor, kao i mlađa sestra. Mama je bila smirena, kuvala je delove tela, ja sam pozvao policiju rekao sam hoću da prijavim ubistvo, da je moja majka ubila očuha - rekao je Terezin sin nakon zločina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading