IZBO PRIJATELJA ZBOG PORUKA KOJE JE NAŠAO U TELEFONU ŽENE? Ovo su ubica i ubijeni iz Perleza, ljubomora dovela do smrtnog ishoda! (FOTO)

Autor:

Hronika

24.12.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M.S. ubio je svog prijatelja i kolegu B.G. iz Perleza.

IZBO PRIJATELJA ZBOG PORUKA KOJE JE NAŠAO U TELEFONU ŽENE? Ovo su ubica i ubijeni iz Perleza, ljubomora dovela do smrtnog ishoda! (FOTO)

Foto: Facebook

Četrdesetosmogodišnji M.S. iz Perleza uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom.

Naime, do sukoba sa kolegom B.G. (54) došlo je u njegovoj porodičnoj kući gde ga je teško ranio. Kako meštani kažu, napadač i žrtva su se dobro poznavali. Obojica su bili paori, vredni domaćini, ali kako kažu, ''đavo je došao po svoje''.

Za sada nema pouzdanih informacija zbog čega je M.S. nožem nasrnuo na svog kolegu B.G. Neki sumnjaju da je M.S. iz ljubomore potegao nož na B.G. jer je navodno, pronašao sumnjive poruke u telefonu svoje supruge sa kojom ima petoro dece.

Republika

Foto: Facebook

M.S. ubio kolegu u svojoj kući

Među porukama su, navodno, bile i one koje je slao B.G. 

- Nešto iza 22 časa začula se vriska. Nakon toga su ulicu ispunili policijski automobili. Odmah mi je bilo jasno da se nešto strašno desilo. Docnije smo saznali šta se zapravo dogodilo i da je B.G. preminuo - ispričali su meštani Perleza i dodali da je, kako su čuli, M.S. nožem više puta izbo B.G.

Kako se dalje navodi, fatalna je bila povreda arterije na nozi zbog koje je obilno krvario.

Podovom ovog slučaja se oglasila i zrenjaninska policija koja se saopštila da je po naredbi Višeg javnog tužilaštva telo je poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Republika

Foto: Facebook

Ubijen B.G. zbog ljubomore

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu. 

Inače, M.S. je automobilom dovezao ranjenog B.G. i ostavio ispred Doma zdravlja u Titelu.

Povređeni muškarac je prevezen u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu, gde je preminuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading