REKLA MU JE "NE", ON JE GURNUO SA LITICE VISOKE 30 METARA! Detalji tragedije u Turskoj: Policija pronašla OVO, odmah je bio sumnjiv!

Autor:

Svet

24.12.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji govore da nije reč o nesrećnom slučaju

REKLA MU JE "NE", ON JE GURNUO SA LITICE VISOKE 30 METARA! Detalji tragedije u Turskoj: Policija pronašla OVO, odmah je bio sumnjiv!

Foto: facebook

Na samom početku, svi su smatrali da je reč o nesrećnom slučaju, ali turske vlasti su saopštile da istražuju Nizametina Gursua zbog sumnje da je gurnuo svoju devojku

Republika

Foto: facebook

Jesim Demir

sa litice, nakon što je odbila njegovu prosidbu. Gursu je u julu odveo Jesim Demir u zaliv na severozapadu zemlje kako bi joj izrazio ljubav i zaprosio je, ali umesto romantične scene, događaj je završen tragično.

Jesim je tragično izgubila život nakon pada sa litice visoke 30 metara, a u početku niko nije sumnjao u njenog dečka.

 

On je izjavio policiji da je nakon što mu je devojka pristala na prosidbu otišao do vozila po piće kako bi proslavili trenutak. U tom trenutku čuo je njen vrisak, ali kada se vratio, nije je više video.

Međutim, sada se čini da nije reč o nesreći. Na mestu nesreće policija je pronašla tragove "nasilne borbe", uključujući polomljene naočare i razbijeni zvučnik. 

Pored toga, on je još uvek imao verenički prsten koji je navodno stavio na prst devojke - istražitelji ga nisu pronašli na njenoj ruci. Nove izjave porodice žrtve bacaju novu sumnju na njenog dečka.

Ispostavilo se da je Jesim navodno planirala da prekine vezu s Gursuom. Takođe je patila od napada panike i nikada nije imala hrabrosti da prilazi tako blizu ivici litice.

Zbog toga su rođaci podneli prijavu protiv Gursua i policija ga je uhapsila.

- Popili smo malo alkohola. Sve se dogodilo odjednom. Izgubila je ravnotežu i pala - rekao je on tokom ispitivanja.

Gursu je sada u pritvoru zbog sumnje da je ubio devojku. Bolničari su proveli 45 minuta pokušavajući da reanimiraju nesrećnu ženu, ali je ona preminula na licu mesta od težine zadobijenih povreda.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading