ZAPROSIO DEVOJKU NA LITICI, ONA PALA I POGINULA: Sumnja se da ju je namerno gurnuo nakon prosidbe

Autor:

Svet

22.12.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demir je preminula od zadobijenih povreda uprkos tome što su lekari 45 minuta pokušavali da je spasu.

ZAPROSIO DEVOJKU NA LITICI, ONA PALA I POGINULA: Sumnja se da ju je namerno gurnuo nakon prosidbe

Foto: Shutterstock

Muškarac Nizametin Gursu uhapšen je nakon što je njegova devojka Jesim Demir pala sa 30-ak metara visoke litice u Turskoj. Policija je istakla kako je pronašla "znakove ozbiljne svađe" na mestu događaja, prenosi Kurir.

Demir je preminula od zadobijenih povreda uprkos tome što su je lekari, koje je Gursu pozvao, 45 minuta pokušavali da spasu. Par je 6. jula bio na odmoru u gradu Kanakleu kada je Gursu navodno zaprosio svoju devojku.

- Popili smo malo alkohola. Sve se dogodilo odednom. Izgubila je ravnotežu i pala - kazao je.

Pet meseci kasnije, policija je uhapsila Gursua pod sumnjom za "namerno ubistvo".

- Izabrali smo ovo mesto kako bismo imali romantično sećanje nakon prosidbe. Sve se dogodilo odjednom - rekao je Nizametin Gursu lokalnim medijima.

Da proslave veridbu, 39-godišnja Jesim Demir i njen dečko Nizametin Gursu otišli ​​su na rt Polenta u Turskoj, kako bi gledali zalazak sunca.

Navodno, muškarac se vratio do auta da uzme stvari za piknik i čuo vrisak, pojurio je nazad i video da mu je verenica pala sa litice. Žena je preživela pad sa litice, ali su posle 45 minuta lekari konstatovali smrt, prenosi B92.

- Izabrali smo ovo mesto kako bismo imali romantično sećanje nakon prosidbe. Popili smo malo alkohola. Sve se dogodilo odjednom, izgubila je ravnotežu i pala - rekao je Nizametin Gursu lokalnim medijima, prenosi časopis Feniks.

Nadležni su odmah zatvorili pomenuto područje i otpočeli sa istragom.

- Ovde svi dolaze da gledaju zalazak sunca. Međutim, putevi su veoma loši i nema ograde na ivici litice. Treba postaviti ogradu, preduzeti mere predostrožnosti - rekao je jedan od prijatelja Jesim Demir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading