POZNATO KAKO JE MALA VANJA UBIJENA! Objavljeni rezultati obdukcije!

Autor:

Hronika

24.12.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demantuju se spekulacije u medijima!

POZNATO KAKO JE MALA VANJA UBIJENA! Objavljeni rezultati obdukcije!

Foto: Shutterstock,Facebook

U obdukcijskom nalazu Sudske medicine koji je trajao 17 dana, stoji da je Vanja Gorčevska (Đorčevska) smrtno stradala od vatrenog oružja, prema informacijama koje je "Skoplje1" saznalo. Ovaj nalaz opovrgava spekulacije u medijima i komentare profesora kriminalistike koji su sugerisali da je devojčica tokom otmice možda ugušena u vreći u kojoj je bila zarobljena.

Na osnovu nalaza, utvrđeno je da je Vanja bila živa dok se nalazila u automobilu, sve do trenutka kada je odvezena na mesto gde je bila upucana. Osumnjičeni Ljupčo Palevski-Palčo ostaje u fokusu istrage kao osoba koja je pucao na Vanju.

Prema izveštaju sudske medicine koji je tužilac primio u petak, pruženi su odgovori na ključna pitanja vezana za otmicu i ubistvo Vanje. Podaci iz obdukcije, uključujući informacije o mestu pogođenosti (predeo glave), biće analizirani od strane eksperta za metke kako bi se utvrdilo iz kojeg oružja je ispaljen hitac.

Istražitelji planiraju dalje korake, uključujući izdavanje naredbi za veštačenje, ispitivanje svedoka i dodatno prikupljanje materijala. "Skoplje1" navodi da su telefonski podaci, uređaji i otisci prstiju samo deo predmeta koji se analiziraju već dvadesetak dana. Do sada nema novih osumnjičenih u ovom slučaju, osim šestorice, od kojih je petoro već u pritvoru duže od pola meseca, prema informacijama koje su objavile institucije na osnovu izjava osumnjičenih koji su priznali krivicu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading