KOSTI KECMANOVIĆU STIGAO PAKET ZA NOVU GODINU: Ovo je pronađeno u njemu, jedna stvar posebno šokirala nadležne!

Autor:

Hronika

27.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, ostavljen je novogodišnji paket namenjen Kosti Kecmanoviću, ono što mu je poslato šokiralo je sve zaposlene.

KOSTI KECMANOVIĆU STIGAO PAKET ZA NOVU GODINU: Ovo je pronađeno u njemu, jedna stvar posebno šokirala nadležne!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Ispred Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, u kojoj skoro punih osam meseci boravi Kosta Kecmanović, pronađen je paket, adresiran upravo na dečaka-ubicu. 

Ono što je posebno šokiralo nadležne organe, bio je sadržaj paketića, za koji se sumnja da je namerno poslat Kosti, kako bi ga oraspoložio za novogodišnje praznike.

- Pre nego što nešto dospe u ustanovu, mora dobro da se iskontroliše i isprati. Paket je ostavljen ispred ulaza, a kada su ga pronašli, unutra su uočili nekoliko predmeta. Jedni od njih bili su dart veider maska i pismo, a ono što ih je posebno šokirano jeste manga strip koji su pronašli. Naime, u tom stripu se radi o dečaku koji sastavlja spisak po kom demon likvidira ljude, samim tim, postavlja se pitanje kakva je to poruka poslata kroz strip - objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović

Kako takođe dodaje, sumnja se da je reč o strancu.

- Pošiljka je bila napisana na srpskom jeziku, ali pismo nije. Iako nije poznato šta je u čestitki pisalo, očigledno je reč o nekom strancu, čim je sve bilo na engleskom jeziku. Takođe, u prilog tome da nije reč o našem državljaninu govori i činjenica da je neko poslao banane u paketu, koje su bile ugnjile i davno kupljene.

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja ove godine izvršio nezapamćen zločin. U Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' koju je i sam pohađao, počinio je masakr - vatrenim oružjem je usmrtio devetoro svojih vršnjaka i Dragana Vlahovića, čuvara škole.

Inače, nakon masovnog ubistva, Kosta Kecmanović je pobrojao veliki broj fanova kako u našoj zemlji, tako i u svetu. Za njegov 14. rođendan ljudi širom sveta su mu slali čestitke, odbrojavali dane do njegovog rođendana i slali poklone. Njegove fotografije su kačene po društvenim mrežama i njegov zločin je romantizovan. Devojke su govorile da im je on emotivni partner, a podrška je rasla iz dana u dan.

Takođe, njegove fotografije se prave pomoću veštačke inteligencije i oni koji su opčinjeni njegovim likom i delom, te fotografije stavljaju u čestitke za predstojeće praznike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
Alexa

27.12.2023 17:45

Dajte mu te ugnjile banane, zasluzio ih je kao poklon za novu godinu

Перагеније

27.12.2023 20:49

"očigledno je reč o nekom strancu" - НВОи су овдашњи и сви знају српски, иако пишу литванским/летонским писмом званим "српска латиница"...