POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV MAJKE I OCA KOSTE KECMANOVIĆA! Još dve osobe upletene u slučaj!

Autor:

Hronika

27.12.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića potvrđena je optužnica.

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV MAJKE I OCA KOSTE KECMANOVIĆA! Još dve osobe upletene u slučaj!

Foto: Privatna arhiva, Printscreen/YouTube, Instagram, twitter

Kosta sa majkom i ocem

Apelacioni sud u Beogradu, potvrdio je optužnicu Višeg javnog tužilastva u Beogradu podignutu protiv oca i majke Koste Kecmanovića koji je 3. maja u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar počinio jezivi masakr u kom je ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja, prenosi Kurir.

Podsetimo, optužnicom koju je ranije rešenjem potvrdio i Viši sud u Beogradu, ocu dečaka, Vladimiru Kecmanoviću na teret je stavljeno teško delo protiv opšte sigurnosti, majci Miljani Kecmanović nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oruzja i eksplozivnih materija, dok se vlasnik i instruktor u streljani u kojoj je maloletni ubica sa ocem vežbao gađanje na teret stavlja davanje lažnog iskaza.

Republika

Foto: Facebook

Porodica Kecmanović

Kako se dalje nezvanično saznaje, žalbu na optužnicu Apelacionom sudu u Beogradu podneo je samo advokat jednog od optuženih za davanje lažnog iskaza, ali je ovaj sud odbio kao neosnovanu.

Podsetimo, Kosta Kecmanović, dečak-ubica, 3. maja ove godine izvršio je krvavi pir u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' kada je vatrenim oružjem usmrtio devet svojih vršnjaka i čuvara škole Dragana Vlahovića. 

Nakon izvršenog masakra, Kecmanović je sam pozvao policiju koju je sačekao ispred škole i predao se. Trenutno se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading