"NISMO SE TAKO DOGOVORILI, SESTRO MOJA..." Reči neutešnog brata stradale trudnice slamaju i ona najtvrđa srca - tuga se nadvila nad celim selom zbog njene pogibije! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna Milena sahranjena je danas u 12 časova u niškom selu Biljeg.

"NISMO SE TAKO DOGOVORILI, SESTRO MOJA..." Reči neutešnog brata stradale trudnice slamaju i ona najtvrđa srca - tuga se nadvila nad celim selom zbog njene pogibije! (FOTO)

Foto: facebook

Milena F.

Milena F. (32) stradala je na licu mesta kada je došlo do teške saobraćajne nesreće kod Tutina.

Trudnica koja je bila u devetom mesecu vraćala se kući, zajedno sa trogodišnjim sinom i suprugom Nikolom nakon posete svojoj porodici, ali nažalost stradala je na licu mesta i nije joj bilo spasa.

Kako smo ranije pisali, ova porodica vraćala se iz rodne Crne Gore, kada je njihovo vozilo u toku puta sletelo u kanjon dubok 100 metara.

Naime, nakon tragedije koja ih je zadesila, Milenin brat podelio je na svom profilu na Fejsbuku neutešne reči koje slamaju srca.

- Nismo se ovako dogovorili... Rekli smo da je sledeća godina naša... Neka te anđeli čuvaju na nekom lepšem mestu sestro moja - napisao je brat nesrećne trudnice.

Nesrećna Milena sahranjena je danas u 12 časova u niškom selu Biljeg, a mnogobrojna porodica i prijatelji našli su se tu kako bi Milenu ispratili na večni počinak.

Republika

Foto: facebook

 

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć oko 19.30 kada je porodica iz Crne Gore sletela s puta u kanjon reke Ibar, dubok čak 150 metara. Dečak i njegov otac su povređeni, a oni su hitno prebačeni u bolnice radi pružanja medicinske pomoći.

Dr Ševćet Hajrović, načelnik hirurških grana u Opštoj bolnici Novi Pazar, izjavio je da je dete dovezeno bez svesti i da je zadobilo teške povrede glave, uključujući polomljene kosti lobanje i lica.

On je takođe naglasio da je dečak bio u stanju hipotermije zbog dužeg boravka u ledenoj reci. Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji medicinskog osoblja, dečak je transportovan u Beograd na Neurohirurško odeljenje radi daljeg lečenja. Otac mališana, koji je takođe pretrpeo povrede, trenutno se nalazi u stabilnom stanju i prima negu u Opštoj bolnici Novi Pazar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading