NESREĆNA ŽENA BILA PRED POROĐAJEM, A ŽIVOT IZGUBILA U TEŠKIM MUKAMA! Ovo je trudnica koja je stradala kod Tutina - cela porodica zavijena u crno! (FOTO)

Autor: T.V.

Hronika

24.12.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spasilački timovi radili su punom parom kako bi spasili ovu porodicu, međutim trudnica je nažalost izgubila život na licu mesta.

NESREĆNA ŽENA BILA PRED POROĐAJEM, A ŽIVOT IZGUBILA U TEŠKIM MUKAMA! Ovo je trudnica koja je stradala kod Tutina - cela porodica zavijena u crno! (FOTO)

Foto: RINA

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u petak u mestu Batrge u Tutinu kada je trudnica M.F. zajedno sa suprugom N.F. i četvorogodišnjim sinom sletela u kanjoj Ibra.

Nažalost, trudnica koja je bila u devetom mesecu izgubila je život u teškim mukama kada je sletela u kanjon Ibra, nastradala je na licu mesta, pa je jedina uteha to da nije dugo patila. Njen suprug i dete su spaseni iz kanjona dubokog 100 metara.

Spasilački timovi radili su punom parom kako bi spasili oca i sina, nakon čega su prevezeni u bolnicu u Novom Pazaru.

Republika

Foto: RINA

 

- M.F. je sa porodicom bila u poseti kod svojih roditelja, a nesreća se dogodila kada su se vraćali za Crnu Goru, na izlazu iz tunela - kaže izvor Kurira.

Prema rečima izvora Kurira upoznatog sa slučajem, na putu nije bilo tragova kočenja, a istraga će utvrditi kako je zaista došlo do nesreće.

- Za volanom vozila tivatskih registacija, odakle je N.F. i gde je porodica živela, bio je N. F., ali je u jednom trenutku izgubio kontrolu i sleteo je u kanjon Ibra dubok više od 100 metara - kaže sagovornik.

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć oko 19.30 kada je porodica iz Crne Gore sletela s puta u kanjon reke Ibar, dubok čak 150 metara. Dečak i njegov otac su povređeni, a oni su hitno prebačeni u bolnice radi pružanja medicinske pomoći.

Dr Ševćet Hajrović, načelnik hirurških grana u Opštoj bolnici Novi Pazar, izjavio je da je dete dovezeno bez svesti i da je zadobilo teške povrede glave, uključujući polomljene kosti lobanje i lica.

On je takođe naglasio da je dečak bio u stanju hipotermije zbog dužeg boravka u ledenoj reci. Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji medicinskog osoblja, dečak je transportovan u Beograd na Neurohirurško odeljenje radi daljeg lečenja. Otac mališana, koji je takođe pretrpeo povrede, trenutno se nalazi u stabilnom stanju i prima negu u Opštoj bolnici Novi Pazar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading