MARKO ORGANIZOVAO SAM SEBI ILEGALAN BIZNIS PA MU ZAVRNULI SLAVINU! Nišlija kovao opasne kombinacije sa migrantima - na kraju ostao bez kamiona!

Autor: S.B.

Hronika

18.12.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko S. osuđen na tri godine zatvora zbog krijumčarenja ljudi.

MARKO ORGANIZOVAO SAM SEBI ILEGALAN BIZNIS PA MU ZAVRNULI SLAVINU! Nišlija kovao opasne kombinacije sa migrantima - na kraju ostao bez kamiona!

Foto: Shutterstock

Nišlija Marko S. (32) osuđen je na tri godine zatvora zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

On je pokušao da od Pirota do Beograda preveze 26 ilegalnih migranata koristeći svoje teretno vozilo "pežo bokser". Sud je takođe naložio da mu se oduzme vozilo koje je iskoristio za izvršenje krivičnog dela, kao i da plati troškove krivičnog postupka.


Viši sud u Nišu osudio je Marka na osnovu sporazuma o priznanju krivičnog dela koji je sklopio sa Višim javnim tužilaštvom. Prema sudskoj odluci, Marko je u noći između 11. i 12. oktobra ove godine, prevozio 26 sirijskih državljana koji su ilegalno ušli na teritoriju Srbije, s namerom da pribavi imovinsku korist od 500 evra.

On ih je primio u kamion na dogovorenom mestu u blizini Pirota, s namerom da ih prebaci do Beograda kako bi nastavili put ka zemljama Evropske Unije.


Pored zatvorske kazne, Marku će biti uračunato vreme provedeno u pritvoru od 12. oktobra do 16. novembra 2023. godine. Takođe, njemu je izrečena mera bezbednosti oduzimanja teretnog vozila "pežo bokser" koje je koristio za krijumčarenje ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading