BIZARNO DA BIZARNIJE NE MOŽE! Pančo krišom slikao zeta likvidiranog frizera i unuka: "Neka svi vide kakav je psihopata ubica mog dede" (FOTO)

Autor:

Hronika

05.12.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selfi prvooptuženog za otmicu i ubistvo Pančeta Žežovskog iz Velesa i Vanje Gjorčevske iz Skoplja, Ljupča Palevskog Palca, kruži društvenim mrežama. Fotografija je zabeležena u Velesu, prikazujući na njoj slučajne prolaznike kako prelaze ulicu.

BIZARNO DA BIZARNIJE NE MOŽE! Pančo krišom slikao zeta likvidiranog frizera i unuka: "Neka svi vide kakav je psihopata ubica mog dede" (FOTO)

Foto: FACEBOOK

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, ipak nisu u pitanju slučajni prolaznici, već su to zet i unuk ubijenog frizera Panča Žežovskog, koga je Ljupčo Palevski ubio navodno zbog duga od 500 evra i automobil iskoristio za otmicu deteta.

- Evo neka cela javnost vidi kakav psihopata je ubica mog dede, dok šetam ulicom sa svojim ocem, on pravi selfi i objavljuje sliku na svom Facebook profilu. Neka cela javnost vidi tu sliku - piše na slici koju je objavio vecer.mk.

Republika

Foto: FACEBOOK

Fotografija sa društvenih mreža

Podsećamo, krivični sud Severne Makedonije odredio je sinoć zadržavanje do 48 sati ocu ubijene devojčice, ''kako ne bi pobegao ili ometao istragu''.

Od ranije su u pritvoru zbog ta dva slučaja Velibor Manev, Vlatko Kešišov i Bore Videvski, dok je prvoosumnjičeni Ljupčo Palevski - Palče u bekstvu i van zemlje i za njim je raspisana međunaropdna poternica. 

Telo nesrećne devojčice i frizera poslata su na obdukciju. Čekaju se i rezultati biološke analize tela male Vanje.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading