PETI OSUMNJIČENI ZA VANJINO UBISTVO TRENIRAO DECU! Šokantno saznanje - voleli ga i roditelji, lisice mu stavljene u ŠKOLI SPORTA!

Autor:

Hronika

05.12.2023

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peti osumnjičeni za kidnapovanje i ubistvo devojčice Vanje Gorčevske (14) identifikovan je kao Bore Videvski, sportista iz Velesa.

PETI OSUMNJIČENI ZA VANJINO UBISTVO TRENIRAO DECU! Šokantno saznanje - voleli ga i roditelji, lisice mu stavljene u ŠKOLI SPORTA!

Foto: FACEBOOK

Prema navodima tamošnjih medija, Videvski je uhapšen u svojoj školi sporta za borilačke veštine, gde je bio majstor i obučavao decu. Komentari ispod njegovih fotografija na društvenim mrežama svedoče o tome da je bio omiljen među polaznicima i njihovim roditeljima.

Ostali osumnjičeni i međunarodna poternica

Pored Videvskog, u pritvoru se nalaze i Velibor Manev i Vlatko Kešišev, dok je za glavnim osumnjičenim Ljupčom Palevskim-Palčom izdata međunarodna poternica zbog navoda da je pobegao u Tursku ili Bugarsku. Palevski se sumnjiči za organizovanje otmice i ubistva.

Republika

Foto: Facebook

Vanja Gjorčevska

Osumnjičenima je određen pritvor od 48 sati radi obrade dokaza i obdukcije tela, nakon čega će nadležni organi objaviti izveštaj i otvoriti postupak. Trenutno se vodi preliminarna istraga, a za osumnjičenim licem koje se nalazi van zemlje biće raspisana međunarodna poternica.


Ministar policije Severne Makedonije Oliver Spasovski izjavio je da se otac ubijene devojčice takođe sumnjiči za organizovanje otmice, dok je prilikom dovođenja na sud pokazao sramni gest. Osumnjičeni su dovođeni na sud na različite načine, neki krišom, kako bi se izbegle eventualne reakcije javnosti.

Sva trojica osumnjičenih se nalaze u odvojenim prostorijama kako bi se izbegle eventualne konflikte sa ostalim zatvorenicima. Pored toga, neki od njih su se žalili na zdravstvene probleme, ali nisu imali većih poteškoća, prenosi Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading