OBIO MI JE STAN I TRAŽIO BROJ! Devojka tvrdi da je muškarac na Altini proganja, reakcija policije razbesnela sve!

Autor:

Vesti

05.12.2023

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna devojka iz beogradskog naselja Altina nedavno je na društvenim mrežama objavila svoje iskustvo koje je izazvalo veliku pažnju javnosti.

OBIO MI JE STAN I TRAŽIO BROJ! Devojka tvrdi da je muškarac na Altini proganja, reakcija policije razbesnela sve!

Foto: shutterstock

Pljačkaš

Ona je iznela tvrdnje da je već duže vreme proganjana od strane mladića koji se nedavno doselio u njeno naselje. Kako je navela, mladić je pokušavao da uspostavi kontakt s njom na ulici, dolazio do njenog stana i čak je u jednom trenutku navodno ušao u njen stan u ranim jutarnjim satima.

Devojka je istakla da je mladić tražio njen broj telefona na ulici, raspitivao se o njenom životu i često je posećivao njen stan. Osim toga, tvrdila je da su i druge devojke imale slična iskustva s istim mladićem te da je on navodno obijao stanove žena koje žive same.

Čitava situacija je postala još ozbiljnija kada je devojka navela da joj je mladić rekao da mu je stan izgoreo i da joj je tražio da mu pozove taksi, dok je stajao u njenom hodniku u ranim jutarnjim satima.

Reakcija nadležnih organa

Policija je intervenisala nakon ovog incidenta, ali devojka je izrazila nezadovoljstvo njihovom reakcijom. Tvrdila je da su policajci brzo otišli nakon sastavljanja zapisnika, a da nisu ozbiljno shvatili njen slučaj. Takođe, izjavila je da joj je rečeno kako je mladić možda došao jer mu se dopada, što je dodatno uznemirilo devojku.


Nakon što je devojka podelila svoje iskustvo na društvenim mrežama, mnogi građani su izrazili podršku i solidarnost prema njoj. Takođe, pojavile su se i informacije da je isti mladić pokušao da uđe u nekoliko dvorišta na drugoj lokaciji, ali da su ga psi sprečili.

Snimak možete pogledati na OVOM LINKU.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading