UHAPŠEN ZBOG OTMICE DEVOJKE: Akcija policije u Trebinju - muškarac priveden u donjem vešu (FOTO)

Autor:

Svet

14.11.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenici postupali su po dojavi Policijske uprave Dubrovnik da je na području Trebinja oteta osoba.

UHAPŠEN ZBOG OTMICE DEVOJKE: Akcija policije u Trebinju - muškarac priveden u donjem vešu (FOTO)

Foto: shutterstock

Hapšenje u Trebinju

Policijska uprava Trebinje je 14. novembra 2023. godine lišila slobode mušku osobu inicijala I. S. iz Dubrovnika zbog postojanja osnova sumnje da je navedena osoba počinila krivično delo protipravnog lišavanja slobode ženske osobe.

Naime, policijski službenici postupali su po dojavi Policijske uprave Dubrovnik da je na području Trebinja oteta osoba, državljanin Republike Hrvatske.

- Policijski službenici su operativnim radom locirali počinitelja i lišili ga slobode. U zgradi u kojoj je I. S. uhapšen pretresom su pronađena i privremeno oduzeta 22 grama praškaste materije koje svojim morfološkim karakteristikama asociraju na opojnu drogu heroin, kao i 32,5 grama zeljaste biljne materije koja po svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu - saopćeno je iz PU Trebinje.

O događaju je obavešteno Okružno javno tužiteljstvo u Trebinju, koje je događaj okvalifikovalo kao krivična dela "Neovlašćeno oduzimanje slobode" i "Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga".

Kako se može videti na fotografijama, muškarac je priveden u donjem vešu, a to možete saznati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading