MLADOŽENJA UBIO TASTA, PA POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA! Jezivo ubistvo na jugu Srbije - nasrnuo nožem na njega usred svađe!

Autor: T.V.

Hronika

30.11.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni se trenutno nalazi u bekstvu, a policija sprovodi istragu kako bi ga pronašla i privela pravdi.

MLADOŽENJA UBIO TASTA, PA POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA! Jezivo ubistvo na jugu Srbije - nasrnuo nožem na njega usred svađe!

Foto: Shutterstock

U sredu uveče došlo je do tragičnog incidenta u Prištini, gde je dvadesetdevetogodišnji muškarac napao nožem oca svoje supruge nakon svađe.

Osumnjičeni je nakon napada pobegao, dok je žrtva preminula od zadobijenih povreda u Kliničkom centru, potvrđeno je iz direkcije policije.

Policija je izvestila da je napad usledio nakon verbalnog sukoba, te da se sumnja kako je osumnjičeni muškarac izbo nožem supruginog oca.

Nažalost, tasta nije uspeo da se izbori s povredama i preminuo je u Kliničkom centru, a tužilac je naložio obdukciju tela.

Osumnjičeni se trenutno nalazi u bekstvu, a policija sprovodi istragu kako bi ga pronašla i privela pravdi. Detalji sukoba i motivi napada još uvek nisu potpuno jasni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading