UNUK MONSTRUM USKORO NA SLOBODI! Izbo babu nasmrt, polizo benzinom i zapalio!

Autor:

Hronika

08.11.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljanu Rankoviću uskoro ističe kazna zatvora za ubistvo babe.

UNUK MONSTRUM USKORO NA SLOBODI! Izbo babu nasmrt, polizo benzinom i zapalio!

Foto: Društvene mreže

Miljan Ranković (31) iz sela Rabrovac kod Mladenovca ubio je i zapalio svoju babu Miroslavu Ranković (69), pre osam godina, jer nije htela da mu daje više novca za marihuanu i alkohol.

On je priznao da je kobne večeri četiri puta izbo nožem babu, a zatim benzinom za motornu testeru polio i zapalio njen leš i porodičnu kuću kako bi prikrio dokaze. Takođe, sumnjalo se i da je deset dana ranije otrovao sopstvenog oca Zorana Rankovića (50), ali se to kasnije ispostavilo netačno.

Prvostepenom presudom, Ranković je bio osuđen na deset godina zatvora, da bi mu na kraju Apelacioni sud u Beogradu umanjio tu kaznu na osam godina. Ta kazna mu uskoro ističe, te će se uskoro naći na slobodi.

Podsetimo, na početku suđenja Ranković je priznao ubistvo, ali se pravdao time da se ne seća detalja, jer je bio pijan.

- Nisam hteo, stvarno nisam! Plakao sam dok se sve to dešavalo i ne sećam se šta me je na to nateralo. Znam da sam uzeo nož i ubo njime babu u vrat, ali šta je onda bilo, ne mogu da se setim - rekao je optuženi, pa dodao:

- Prošlo je dvadesetak minuta dok se nisam prosvestio i shvatio šta sam uradio. Hteo sam da se ubijem iz očaja i straha. Ne znam zašto sam ubio baku. Uzeo sam tu flašu, hteo sam da zapalim i kuću i sebe. Počeo sam da gorim, ali sam tada istrčao iz kuće i dozvao strica da mi pomogne da ugasimo vatru.

Obdukcijom je utvrđeno da je babizadao četiri uboda nožem, a zatim njen leš zapalio. Želeći da sve predstavi kao nesrećan slučaj, pozvao je u pomoć rođake iz komšiluka i zajedno sa njima pokušavao da ugasi požar. Dozivao je staricu dok je vatra gutala sve, ali ga je razotrkila krvava majica koju je zaboravio da uništi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading