LIBIJCI KRVNIČKI PRETUKLI FRIZERA I NJEGOVOG BRATA, POSTOJE DVE VERZIJE: Šišao ih je kada niko nije hteo!

Autor:

Hronika

30.09.2023

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije progovorile o pretučenom frizeru i njegovom bratu.

LIBIJCI KRVNIČKI PRETUKLI FRIZERA I NJEGOVOG BRATA, POSTOJE DVE VERZIJE: Šišao ih je kada niko nije hteo!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

U petak veče su u beogradskom naselju Stepa Stepanović napadnuta braća, Dragan Đ. (26), inače vlasnik firzerskog salona i njegov brat (29).

Policija je uhapsila državljane Libije zbog sumnje da su im naneli teške povrede.

- Uhapšeni su A. A. A. A. (22) i državljani Libije J. Z. (21), A. A. N. (22), A. R. M. (21) i A. A. A. (23) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči - saopšteno je iz policije.

Naime, sumnja se da su oni oko 21 čas u frizerskom salonu, nakon rasprave izazvali tuču i zadali više udaraca Draganu i njegovom bratu, a potom pobegli. Povređena braća su prevezena u Urgentni centar, gde im je ukazana lekarska pomoć.

- Čuo sam dreku, ali nisam ni pretpostavio da je neki problem kod frizera, jer je Dragan stvarno super momak, prosto mi je bilo neverovatno da se kod njega u salonu dešava tako nešto - priča komšija za Kurir i dodaje:

- Mnogo se stranih državljana doselilo ovde u naselje i nije me to mnogo brinulo sve do sada. Ali, ako su mogli da napadnu njega, koji je predobar i baš je miran, ne znam šta da kažem. Čuo sam da su ti napadači imali i šrafciger kod sebe kojim su nasrnuli na Dragana.

Komšije navode i da su se Libijci redovno šišali kod Dragana.

- Sređivao ih je, plaćali su mu redovno. Nije bilo problema. Šta je njih iznerviralo, da li je Draganu više bilo dosta, ne znam. Potegli su šrafciger na njega i njegovog brata.

Kako navode, postoje dve verzije o motivu nemilog događaja.

- Nije on nikada imao problem da ih ošiša i sredi, bio je uvek jako ljubazan prema njima. Čula sam dve verzije događaja, ne znam šta se tačno desilo, ali da ih tako povrede stvarno je sramota - kaže komšinica i objašnjava:

- Jedna je verzija da je Dragan već imao mušteriju, a da su oni ušli i zahtevali da ostavi sve što radi i da smesta ošiša njih. Naravno, Dragan nije želeo da to učini i napali su ga. Druga verzija je da je Dragan krenuo da zatvori salon jer mu je bio kraj radnog vremena, a napadači su hteli uprkos tome da uđu i insistrali su da im sredi frizure, pa je tu nastao problem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading