PREMINUO ODBORNIK IZ TOPOLE KOJI SE ZAPALIO BENZINOM: Lekari su se borili svim silama, ali NIJE bilo spasa!

Autor:

Hronika

25.09.2023

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D.M. (53) iz Topole preminuo je sinoć u Kliničkom centru Kragujevac, nakon što se polio benzinom.

PREMINUO ODBORNIK IZ TOPOLE KOJI SE ZAPALIO BENZINOM: Lekari su se borili svim silama, ali NIJE bilo spasa!

Foto: ST/Nebojša Mandić

Hitna pomoć

Radnik iz Topole, D.M. (53) zapalio se ispred polijske stanice u Topoli, a sinoć je preminuo u Kliničkom centru Kragujevac. On se polio benzinom.

Primljen je na lečenje u Klinički centar Kragujevac, na jedinicu intenzivnog lečenja centra za za anesteziju i reanimatologiju, javlja "Kurir".

Iz UKC Kragujevac, nedavno je saopšteno.

- Stanje pacijenta je i dalje nepromenjeno. On je primljen na lečenje u Klinički centar Kragujevac, nalazi se u Jedinici intenzivnog lečenja centra za anesteziju i reanimatologiju. Pacijent je u teškom stanju, vitalno je ugrožen i priključen na mehaničku ventilaciju - potvrđeno je za RINU u UKC Kragujevac.

Stanovnici Topole i dalje su zapanjeni ovim incidentom i ističu da se ne sećaju da se bilo šta slično ikada desilo u njihovoj opštini. Da podsetimo, ovako je navodno došlo do samozapaljivanja:

- D. M. je bio na sednici skupštine koja se održavala juče popodne u ovoj opštini. Tokom noći se polio benzinom i zapalio u centru grada. Prilikom spašavanja nesrećnog čoveka i jednom policajcu je povređena ruka, rekao je ranije jedan od očevidaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading