"DA L' ĆU DA SE ROKNEM ILI ME NEĆE METAK?": Preminuo tinejdžer iz Sremske Kamenice koji je pucao sebi u glavu pred drugarima

Autor: Republika

Hronika

24.09.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećnom momku nije bilo spasa

"DA L' ĆU DA SE ROKNEM ILI ME NEĆE METAK?": Preminuo tinejdžer iz Sremske Kamenice koji je pucao sebi u glavu pred drugarima

Foto: Shutterstock

Mladić S. N. (19) koji je u petak ujutru pronađen sa prostrelnom ranom u glavi u Sremskoj Kamenici, preminuo je sinoć u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu.

Od nesrećnog momka na društvenim mrežama se opraštaju njegovi prijatelji i pripadnici Firme, navijačke grupe FK Vojvodine.

Prema nezvaničnim informacijama, on je bio sa još trojicom prijatelja, vraćali su se sa koncerta i proslave slave mesta Male Gospojine, kada je, kako su ispričali, njihov drug iznenada izvadio pištolj i ispalio sebi hitac u glavu.

- Nije još uvek dovoljno jasno da li je nameravao da izvrši suicid ili je hteo samo da pokaže mladalačku hrabrost, odnosno, ludost - rekao je za "Informer" izvor upoznat sa ovim događajem.

Kada se mladić upucao, pao je na pločnik, a njegovi prijatelji su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju. Nesrećni momak je odmah prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, ali ni posle uporne borbe lekara da spasu mladi život, nažalost, u tome nisu uspeli.

- Dokle više ljudi moji, počivaj u miru, druže naš - jedna je od poruka firmaša na društvenim mrežama.

Iako su uz njega bili dobri prijatelji, skoro nerazdvojni od detinjstva, policija je ispitujući sve okolnosti ove tragedije i od njegovih prijatelja uzimala parafinske rukavice. Tako su sa sigurnošću utvrdili da nije niko drugi pucao u mladića, već da je on sam u jednom trenutku izvadio pištolj i kroz smeh im reko nešto u stilu "da l' ću da se roknem ili me neće metak".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading