SKANDAL U GRADAČCU! Policija pisala KAZNE tokom Nizamine sahrane: Kada je UBIJAO nisu radili svoj posao!

Autor:

Hronika

16.08.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji sa sahrane Nizame Hećimović.

SKANDAL U GRADAČCU! Policija pisala KAZNE tokom Nizamine sahrane: Kada je UBIJAO nisu radili svoj posao!

Foto: Dnevni Avaz/ A.Bešić, Društvene mreže

Javnost kako Bosne i Hercegovine tako i čitavog regiona je u šoku nakon masakra koji se dogodio u petak 11. avgusta, kada je Nermin Sulejmanović mučki pretukao svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a ona je u uživo prenosu na svom Instagram profilu usmrtio, dok je sve to gledala njihova desetomesečna ćerka koja je ležala pored u lokvi krvi.

Republika

Foto: Facebook

Nermin Sulejmanović

Njeno ubistvo pratilo je preko 16 hiljada ljudi, kao i njegove lajvove kasnije, u kojima je rekao da je nakon što je usmrtio Nizamu, ubio u centru Gradačca i oca i sina Denisa i Đengiza Ondera. Sulejmanović je zatim oduzeo i sebi život u automobilu, ispred policijskih službenika.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Nizama Hećimović, ubijena

Nizama je sahranjena u ponedeljak u Gradačcu, a na večni počinak ju je ispratilo na hiljade ljudi. Njena školska drugarica Edina Moćić kaže da noćima ne spava, kao i da građani od nadležnih službi traže odgovore.

- Svi zaslužujemo da dobijemo odgovore. Bila sam tu u centru dešavanja, kada je taj čovek, sav krvav, ušao u kafić u kom sam sedela. To je bilo stravično, kao na filmu. Ljudi su bili izbezumljeni jer je ovo jako miran grad. Takođe, fascinantno mi je da je čovek, prilikom krvavog pira, obišao pola grada, sipao gorivo, kupio sok, a da ga policija nije zaustavila. Je l' ja posle svega treba da strahujem? - priča ona za portal "Crna hronika-bih" i dodaje:

Republika

Foto: Dnevni Avaz/ A.Bešić

Nizama Hećimović, sahrana

- Nizama je išla sa mnom u osnovnu školu. Kad pričam o tome, mene hvata, ne znam da li je to tuga ili ljutnja. Ljuta sam što nemamo zaštitu, ali je bitno da kada je bila Nizamina sahrana, ljudima su stizale kazne za parking. To je presmešno. Razumem da rade svoj posao, ali zašto svoj posao nisu radili taj dan kada smo bežali po gradu izbezumljeni? Krenem na jednu stranu - krv, momak ubijen, ne znate ko mu je sledeća meta - zaključuje ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading