OVO JE BIOGRAFIJA MONSTRUMA IZ GRADAČCA: Prebijao koga je stigao, čak i SVOG OCA, krijumčario TONE DROGE i pumpao mišiće

Autor:

Hronika

16.08.2023

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubicu iz BiH je od rane mladosti policija hapsila zbog dilovanja droge i nasilja, a poslednjih godina nasilnu prirodu krio pod izgovorom da bilduje iz sportskih pobuda.

OVO JE BIOGRAFIJA MONSTRUMA IZ GRADAČCA: Prebijao koga je stigao, čak i SVOG OCA, krijumčario TONE DROGE i pumpao mišiće

Foto: Profimedia, youtube.com/AVAZ TV

Nermin Sulejmanović koji je u petak zverski ubio nevenčanu suprugu i majku njegove devetomesečne bebe Nizamu Hećimović i brata i oca bivše devojke Denisa i Đengiza Ondera, od mladosti je poznat policiji. U krvavom piru on je ranio tri osobe, majku bivše devojke, brata nevenčane supruge i policajca na dužnosti dok su jurili za njim da ga liše slobode i spreče veću tragediju.

U ovom bosanskom gradiću o njemu se znalo da je opasan po okolinu, te su mu se ljudi uglavnom sklanjali sa puta. Neki su verovali da se poslednjih godina smirio. 

- Sulejmanović u dugogodišnjoj kriminalnoj karijeri ima niz teških dela. Tokom 2016. godine za njim je Kantonalni sud u Tuzli raspisao međunarodnu poternicu zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem - otkriva izvor Republike. 

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić, Facebook

Nermin Sulejmanović potekao iz siromašne porodice koja se raspala

Za Sulejmanovića se saznalo da je narko diler kada je 2014. godine uhapšen u velikoj policijskoj akciji "Nikita"zajedno sa još 10 dilera dok su krijumčarili  806 kilograma marihuane iz BiH za Hrvatsku. Organizator svega je bio Albanac Gjovalin Vuksanaj, poznat kao opasni narko bos. 

Iste te, 2014. godine, Nermin je uhapšen u Gradačcu kao član kriminalne grupe Emira Kodžage koja je takođe švercovala narkotike.

Sulejmanović je više puta privođen radi tuča i nasilničkog ponašanja, a na društvenim mrežama je objavljivao i svoje slike na kojima se vidi kako ga policija vodi s lisicama.

Foto: ST/D. KADIĆ, Tanjug/AP, Facebook

Fikret Sulejmanović kao otac Nermina Sulejmanovića očajan zbog ubistva Nizame i dvojica Gradačana

Inače, on je potekao iz siromašne porodice. Ostao je da živi sa majkom koja je preminula pre više godina, dok njegov otac Fikret Sukejmanović po sopstvenom priznanju, nije sa sinom razgovarao više od 20 godina. Nermin je tukao i svog roditelja.

Da bi prikrio kriminalnu prošlost Sulejmanović je poslednjih godina počeo da bilduje i učestvovao je na takmičenjima u bodi bildingu gde je imao uspeha. 

Ipak, u privatnom životu i dalje je bio problematičan, i trpelo je njegovo najbliže okruženje. Njegova nevenčana supruga mislila je da će ga uozbiljiti rođenje devojčice koju su dobili prošle godine. S druge strane,ona je trpela pritisak porodice koja je sumnjala da joj on donosi samo probleme , što se i ispostavilo kao tačno, ali je postalo kasno za sve. 

Nermin Sulejmanović se posle zločina dao u beg od policije , ali kada je shvatio da je opkoljen pucajući u sebe je okončao svoj život.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading