BEOGRAĐANIN SA TERASE UGLEDAO NOGE KOJE VIRE IZ NJEGOVOG AUTA! Kad je sišao nije mogao da veruje šta ŽENA radi! Policija tvrdi da ne postoji osnov za prijavu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

11.07.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama proširio se snimak navodnog pokušaja pljačke koji se dogodio u ulici Miće Orlovića na Dedinju.

BEOGRAĐANIN SA TERASE UGLEDAO NOGE KOJE VIRE IZ NJEGOVOG AUTA! Kad je sišao nije mogao da veruje šta ŽENA radi! Policija tvrdi da ne postoji osnov za prijavu! (VIDEO)

Foto: Printskrin/serbialive_beograd

Naime, kako su prijavili korisnici, a snimak objavila stranica "serbialive_beograd", za sada nepoznata žena pokušala je protekle noći da opljačka ili obije čak pet automobila od kojih je uspela dva.

 

 

- Komšija do nas je čuo nešto napolju i kada je izašao na terasu iz njegovog automobila su virile nečije noge. Upravo od dotične osobe - navodi jedna žena, pa nastavlja:

- Sišao je, uhvatio je a ona je “dama” sve pokupila iz njegovog auta tako da joj je uzeo ličnu kartu i broj - istakla je ona i dodala:

- Ja sam upravo došla iz policije, gde mi je rečeno da ne postoji osnov za podnošenje bilo kakve prijave.

Takođe, na snimku se može videti da žena vozi električni trotinet, a zatim se zaustavlja do automobila koji je navodno bio njena meta krađe, prilazi bravi i ponaša se neuobičajeno.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading