VELIKA RACIJA U CRNOJ GORI: Pala kriminalna grupa, spremili PAKETE DROGE za Srbiju

Autor: Republika

Hronika

10.07.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planirali da diluju drogu na teritoriji Crne Gore, Albanije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Austrije

VELIKA RACIJA U CRNOJ GORI: Pala kriminalna grupa, spremili PAKETE DROGE za Srbiju

Foto: Profimedia

Crnogorska policija

Crnogorska policija uhapsila je, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, više osoba tokom akcije koja je jutros sprovedena, a usmerena je na borbu protiv kriminalnih grupa i njihovih aktivnosti, potvrđeno je za portal Dan iz više izvora.

- Specijalno policijsko odeljenje je,po nalogu Specijalnog državnog tužilastva, danas lišilo slobode M.J.,T.J.,S.Đ.,S.Z.,A.Đ,F.K. i M.M.,B, i protiv njih, ali i protiv D.V, A.Lj. i N.P., koji su u zatvoru u Crnoj Gori ili inostranstvu, i B.V., koji nije dostupan državnim organima, podnelo krivičnu prijavu za krivično delo stvaranje kriminalne organizacije - kazao je za portal Dan specijalni državni tužilac Vukas Radonjić.

Prethodno su prikupljeni dokazi iz kojih proizilaze osnovi simnje da su M.J. i T.J., u 2021. i 2022. godini, stvorili kriminalnu organizaciju, koja je imala za cilj krijumčarenje opojnih droga, na teritoriji Crne Gore, Albanije, Srbije, Bosne i Hercegovine,Hrvatske i Austrije,a čiji pripadnici su postali ostala lica lišena slobode i druga, zasad nepoznata lica.

- Lica lišena slobode će biti saslušana kao osumnjičena u zakonskom roku - kazao je Radonjić.

Izvršen je pretres objekata osoba koje su meta akcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading