NAREĐENO PSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE OCU MASOVNOG UBICE IZ MLADENOVCA: Biće saslušano 6 svedoka - sve oči uprte u OVOG ČOVEKA!

Autor:

Hronika

26.06.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dosadašnjem toku istrage je ispitano 48 svedoka.

NAREĐENO PSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE OCU MASOVNOG UBICE IZ MLADENOVCA: Biće saslušano 6 svedoka - sve oči uprte u OVOG ČOVEKA!

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Uroš Blažić

Više javno tužilaštvo u Smederevu naložilo je psihijatrijsko veštačenje Radiše B. oca osumnjičenog za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona Uroša Blažića.

Tokom ove sedmice, kako nezvanično saznajemo, biće saslušano najmanje šest svedoka, među njima i rođeni brat okrivljenog za masovno ubistvo. On će u tužilaštvu biti ispitan u svojstvu svedoka.

U dosadašnjem toku istrage je ispitano 48 svedoka i to oštećenih, očevidaca, članova porodica oštećenih. a ispitivanja svedoka se nastavljaju i ove nedelje.

Više tužilaštvo, podsećamo, vodi jedinstvenu istragu protiv Uroša Blažića, njegovog oca Radiše B. (55), ujaka Gorana G, (49) i brata od ujaka. Njih trojica se sumnjiče za nedozvoljeno posedovanje oružja i municije. Svi su u pritvoru.

Uroš Blažić  je u noći 4.maja u Malom Orašju i Duboni iz automatskog oružja ubio osmoro ljudi, a dvanaest teško ranio. Najmlađa žrtva imala je 15, a najstarija 25 godina. Deveta žrtva masovnog ubice je Petar M. (26) koji je preminuo je od posledica ranjavanja pre tri dana.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading