UHAPŠENA DEVOJČICA U NOVOM SADU! Pretila drugarima, podržavala masovnog ubicu Kostu, policija joj u sobi pronašla METAK!

Autor:

Hronika

15.05.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletnica je pretila učenicima jedne osnovne škole, a podržavala i Kostu Kecmanovića na društvenim mrežama.

UHAPŠENA DEVOJČICA U NOVOM SADU! Pretila drugarima, podržavala masovnog ubicu Kostu, policija joj u sobi pronašla METAK!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Novosadska policija uhapsila je devojčicu (14) iz okoline ovog grada zbog sumnje da je pretila učenicima jedne osnovne škole i na društvenim mrežama pružala podršku Kosti Kecmanoviću (13), osumnjičenom za masovno ubistvu u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Kako su saopštili iz policije sumnja se da je devojčica pretila učenicima u razredu i na društvenoj mreži pružala podršku osumnjičenom za ubistvo u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" - navedeno je u saopštenju.

Prilikom pretresa stana u kom živi, policija je u njenoj sobi pronašla metak nepoznatog kalibra.

- Maloletnica je, uz krivičnu prijavu, privedena nadležnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu koji joj je, posle saslušanja, odredio pritvor do 30 dana. Protiv nje će biti podnete krivične prijave za krivična dela ugrožavanje sigurnosti, izazivanje panike i nereda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija - naveli su u saopštenju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading