POGLEDAJTE VELIKU ZAPLENU U ZEMUNU: Dileri nisu znali šta ih je snašlo, napunili gepek kokainom (VIDEO)

Autor:

Hronika

27.04.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaplenjeni kokain na uličnom tržištu vredi više od pola miliona evra.

POGLEDAJTE VELIKU ZAPLENU U ZEMUNU: Dileri nisu znali šta ih je snašlo, napunili gepek kokainom (VIDEO)

Foto: MUP Srbije

Zaplenjeni kokain

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu i Interventnom jedinicom 92 uhapsili Miloša Ž. (31) iz Beograda i Nikolu M. (37) iz Lazarevca i zaplenili 12 kilograma čistog kokaina!

Kako je saopštio MUP dvojica muškaraca uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

"Policija je kod osumnjičenih, nakon primopredaje droge, u dva vozila koja su koristili, pronašla oko 12 kilograma kokaina koji je bio upakovan u 12 paketa. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu" navedeno je u saopštenju.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama akcija hapšenja odigrala se u Zemunu, a dvojica osumnjičenih muškaraca zatečena su prilikom primopredaje narkotika.

Sumnja se da su se, dvojica osumnjičenih, po prethodnom dogovoru našla u jednoj ulici u Zemunu. Miloš Ž. je na primopredaju došao "golfom" i nakon što je predao Nikoli M. četiri kilograma kokaina i uzeo novac, izleteli su inspektori kriminalističke policije i uhapsili ih na delu - navodi Informerov dobro obavešten izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima dvojica osumnjičenih bili su potpuno zatečeni i nisu pružali otpor.

Bukvalno nisu znali šta ih je snašlo. Samo su stavili ruke na leđa nakon čega su im stavljene lisice. U torbi koju je Nikola M. imao kod sebe pronađeno je četiri kilograma belog praha, a detaljnim pretresom automobila kojim je upravljao Miloš Ž., pronađeno je još osam kilograma kokaina - napominje on.

Ističe kako su oba osumnjičena praćena danima i kako je akcija detaljno pripremana.

Nije smelo ništa da se prepusti slučaju kako bi se dileri uhapsili na delu. Droga je nakon akcije zaplenjena i odvezena u jedan policijski depo nakon čega će biti uništena u skladu sa propisima. Automobil kojim je upravljao Miloš Ž. odvežen je na detaljan pretres kako bi se utvrdilo da li je korišćen u još nekim krivičnim delima - kaže on.

Republika

Foto: MUP Srbije

 

U automobilu kako se vidi na fotografijama pronađena je i jedna palica, a na paketima kokaina pisalo je "Alea iacta est" (Kocka je bačena).

Nakon hapšenja Milošu Ž. i Nikoli M. određen je pritvor do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni u tužilaštvo na saslušanje.

Sagovornik Informera napominje kako se sumnja da obojica dilera rade za neku organizovaniju ekipu i to će biti predmet dalje istrage.

Inače, zaplenjeni kokain na uličnom tržištu vredi više od pola miliona evra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading