ZAVRŠENA OBDUKCIJA TELA NASTRADALOG MLADIĆA IZ UŽICA: Urošu armatura presudila, ali to kako je pao sa terase svog druga ostaje TAJNA KOJU ĆE ODNETI U GROB!

Autor:

Hronika

24.04.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevidaca tragedije pred kućom Uroševog druga u Ulici Radničkog bataljona u Užicu nije bilo, te se ne zna kako je ladić pao.

ZAVRŠENA OBDUKCIJA TELA NASTRADALOG MLADIĆA IZ UŽICA: Urošu armatura presudila, ali to kako je pao sa terase svog druga ostaje TAJNA KOJU ĆE ODNETI U GROB!

Foto: Društvene mreže

Uroš J. poginuo kad je pao sa terase na armaturu

Po Uroša J. (28) iz Užica, koji je juče ujutru stradao pred kućom jednog od najboljih drugova prilikom pada sa terase na ogradu, bile su kobne povrede grudnog koša i srca koje mu je nanela armatura, usled kojih je odmah izdahnuo.

Ovo je pokazala obdukcija tela mladića iz užičkog naselja Turica, kojom nisu utvrđene druge povrede, a koje bi eventualno osporile sumnju da je stradao nesrećnim slučajem.

Očevidaca tragedije pred kućom u Ulici Radničkog bataljona nije bilo, a tajnu pod kojim okolnostima je pao sa terase Uroš će odneti u grob.

U ranim jutarnjim satima nesrećni mladić je posle noćnog provoda došao pred kuću druga koji je pre dve godine preživeo tešku saobraćajnu nesreću i koji se od posledica iste još oporavlja. Kucao je na vrata, ali mu niko nije otvarao.

Šta se u sekundama koje su usledile dogodilo – niko ne zna. Prema nekim nagađanjima Uroš je od vrata kuće krenuo prema prozoru sobe svog druga neki trenutak kasnije pao sa terase, sa visine od oko metar i po. Po drugim naslonio je se na invalidska kolica svog druga koja su bila na ivici terase i koja su se izmakla, a on ostao bez oslonca i pao.

Čuvši da neko kuca, majka Uroševog druga je ustala iz kreveta i krenula da otvori vrata pred kojima nije bilo nikoga. Pogledala je ispod i videla stravičan prizor – Uroš je mrtav ležao na ogradi.

Očajna žena pozvala je policiju i hitnu pomoć, a lekarima je preostalo jedino da konstatuju smrt. Zatražena je i asistencija užičkih vatrogasaca koji su beživotno telo mladića, probodeno armaturom, skinuli sa ograde.

Uroša J. hvale svi koji su ga znali. Važio je za vaspitanog mladića i dobrog druga koji je uvek bio tu kada je nekome trebala pomoć. Povremeno je radio na građevini, a bavio se ribolovom. Komšiluk iz naselja Turica hvali njegove roditelje, sestru, brata profesionalnog košarkaša. Za druga pred čijom kućom je poginuo Uroš je ostao vezan i posle nesreće koju je preživeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading