OVO JE NASILNIK IZ SOPOTA: Ćerku ŠAMARAO I TUKAO jer je želela da ode kod majke, ženi pretio jezivim porukama (FOTO)

Autor:

Hronika

24.04.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilje je prijavljeno policiji tek kada je devojka otišla kod majke u Veliku Planu.

OVO JE  NASILNIK IZ SOPOTA: Ćerku ŠAMARAO I TUKAO jer je želela da ode kod majke, ženi pretio jezivim porukama (FOTO)

Foto: Facebook

Srđan M. uhapšen zbog nasilja nad ćerkom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz policijske stanice Sopot uhapsili su Srđana M. (46) zbog nasilja u porodici. Osumnjičeni je 17. aprila u porodičnoj kući u ulici Milana Ilića vređao, pretio i više puta udario svoju ćerku Dušicu M. (16), nanevši joj tom prilikom lakše povrede.

Nasilje je prijavljeno policiji tek kada je devojka otišla kod majke u Veliku Planu.

Policija je odmah reagovala i uhapsila nasilnika.

Zamenik tužioca OJT u Mladenovcu je naložio zadržavanje osumnjičenog i njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Kako se nezvanično saznaje, utvrđeno je da je Srđan M. višestruki povratnik, a policija je samo ove godine protiv njega podnela tri krivične prijave za nasilje u porodici i jednu za ugrožavanje sigurnosti.

Da podsetimo, nasilje nad devojčicom (16), nadomak Sopota, otkrili su navodno lekari koji su pozvali policiju zbog povreda na njenom telu

Maloletnica je, navodno, inspektorima ispričala da je modrice i podlive zadobila od svog oca Srđana M. (46) i on je odmah uhapšen zbog nasilja u porodici.

- Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu. Devojčica je ostala da živi sa ocem koji joj nije dozvoljavao da odlazi kod majke. Pre sedam dana rekla mu je da bi otišla da poseti majku. On  ju je zatvorio u sobu gde ju je šamarao i tukao. Ona je rekla da ju je otac mučio jer je želela da bude uz majku - kaže izvor blizak istrazi.

Nezvaničnom, uhapšenog Srđana M. pre mesec dana napustila je supruga jer, navodno, nije mogla da trpi nasilje.

Supruga nasilnika je prijavljivala to policiji, ali se on nije menjao.

Na društvenim mrežama je vređao ženu, nazivao je najpogrdnijim imenima i pretio joj. Kako se pretpostavlja, on je navnodno mislio da ga žena vara.

- Pretio je njoj i njenom navodnom ljubavniku, pisao kako će ih sve tući, kao i razne druge vulgarnosti i gadosti - kaže izvor i dodaje da ga je žena ubrzo posle pretnji i nasilja nad njom napustila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading