BILO JE STRAŠNO, ČULI SMO KRIKE I STRAŠNU BUKU! Nišlija tukao bivšu partnerku dok je nije onesvestio, u bolnici i njena drugarica koja je htela da je odbrani!

Autor:

Hronika

11.04.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obe žene su zadržane u bolnici na lečenju.

BILO JE STRAŠNO, ČULI SMO KRIKE I STRAŠNU BUKU! Nišlija tukao bivšu partnerku dok je nije onesvestio, u bolnici i njena drugarica koja je htela da je odbrani!

Foto: Profimedia

Nasilje nad ženom

Nišlija M.N. (40) uhapšen je sinoć zbog sumnje da je pretukao i teško povredio svoju bišu partnerku (38) i njenu drugaricu (40) koja j pokušavala da je odbrani.

Stanari zgrade u Deligradskoj ulici kažu da se sinoć čulo zapomaganje i strašna buka.

- Čulo se: "Upomoć, upomoć" pa onda treskanje, udaranje, urlanje i žena koja jezivo vrišti. To je nenormalno šta se čulo, užas - opisala je komšinica horor koji se sinoć odigrao u Nišu za Blic.

Obe žene su zadržane u bolnici na lečenju.

Tridesetsedmogodišnjakinja ima povrede kičmenih pršljenova i ruke, a prema nekim informacijama i prelom nosa, dok je njenoj drugarici koja je pokušala da je odbrani, polomljena čašica na kolenu.

- Bilo je strašno. Krici, dozivanje upomoć i treska čuli su se oko 23 časa. I ranije se ponekad čula buka iz tog stana, ali nikad ovako strašno. Šta se desilo ne znamo. Tu živi valjda ćerka jednog uvaženog doktora koji je koliko znamo u penziji - kaže jedan od stanara.

Brutalno nasilje dogodilo se u stanu drugarice pretučene partnerke Nišlije M.N. Na licu mesta, od ulaza u zgradu do stana, još su vidljivi tragovi krvi.

Više puta podnošene krivične prijave

Uhapšeni M. N., kako se nezvanično saznaje, od ranije je poznat policiji i protiv njega su više puta podnošene prijave za razna krivična dela.

Ovo mu nije prvi incident.

Naime, do sada je već imao krivične prijave zbog sumnje da je počinio krivično delo sa elementima nasilja.

Njemu je određeno zadržavanje zbog sumnje da je počinio krivično delo nanošenje teške telesne povrede i po isteku roka od 48 časova biće priveden u tužilaštvo na saslušanje.

Pretučene žene su zadržane u bolnici i nisu životno ugrožene ali su zadobile teške povrede, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

11.04.2023 14:31

Ma kakvi tužba za nanošenje teških telesnih povreda ! Pokušaj ubistva , pa nek zaglavi sa istim takvim u zatvor.