UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE KOLIMA POKOSIO ŽENU U BOGATIĆU NA PEŠAČKOM PRELAZU: Preminula u šabačkoj bolnici, vozaču određen pritvor

Autor:

Hronika

21.11.2022

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mestu nezgode pronađen je znak "fiata" koji je otpao sa automobila prilikom nezgode, što je uz snimke nadzornih kamera sa nekoliko lokacija policiji pomoglo da brzo otkrije i privede bahati vozač.

UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE KOLIMA POKOSIO ŽENU U BOGATIĆU NA PEŠAČKOM PRELAZU: Preminula u šabačkoj bolnici, vozaču određen pritvor

Foto: Tanjug/Profimedia

Hapšenje

Policija u Bogatiću je intenzivnom operativnom istragom kasno noćas identifikovala i uhapsila S.J. (22) iz Bogatića, koji je u večernjim satima izazvao saobraćajnu nesreću kojoj je život izgubila D.J. (64) i pobegao sa lica mesta.

Mladić je upravljao automobilom bez vozačke dozvole, testiran je i utvrđeno je da nije bio u alkoholisanom stanju, a posle nesreće je automobil parkirao u dvorištu i legao da spava.

Na mestu nezgode pronađen je znak fiata koji je otpao sa automobila prilikom nezgode, što je uz snimke nadzornih kamera sa nekoliko lokacija policiji pomoglo da brzo otkrije i privede bahatog vozača, prenosi Telegraf.

Nesreća se dogodila sinoć oko 17 časova na putu Šabac-Bogatić. S.J. je fiatom punto pokosio D.J. (64) ispred njene kuće kada je izašla da bi bacila smeće u kontejner. Njeno telo je oko 30 metara dalje od ulaza u dvorište kuće u kojoj je živela u lokvi krvi pronašao suprug. Iako je neposredno nakon nesreće bila u svesnom stanju žena je preminula na putu do šabačke bolnice gde je primljena bez vitalnih znakova i lekari reanimacijom nisu uspeli da je spasu.

Naređena je obdukciju tela nastradale žene, a vozaču S.J. je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će uz krivično prijavu zbog ugrožavanja javnog saobraćaja sa smrtnim ishodom biti priveden na saslušanje u tužilaštvo.

Porodica nastradale žene je skrhana bolom zbog tragedije i što danas umesto da obeležavaju krsnu slavu Aranđelovdan pripremaju sahranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading