Srbi, pazite se, ovde možete biti opljačkani: Porodica Armić pokradena na parkingu poznatog TC kod Đenove (FOTO)

Autor:

Hronika

01.06.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opljačkan je dok je bio u kupovini u poznatom italijanskom Tržnom outlet centru "Serravalle".

Srbi, pazite se, ovde možete biti opljačkani: Porodica Armić pokradena na parkingu poznatog TC kod Đenove (FOTO)

Foto: pixabay.com

Jovan Armić iz Beograda opljačkan je dok je bio u kupovini u poznatom italijanskom Tržnom outlet centru "Serravalle" u Đenovi.

Tačnije, dok je njih četvoro bilo u pomenutom "šoping molu", lopovi su im razbili prozor na kolima i odneli sve što je bilo u vozilu. Ovom prilikom, Armići šalju upozorenje našim ljudima koji planiraju put na ovu lokaciju da se paze, jer je ovo mesto, kako kažu, poznato po razbojništvu na koje, kako su naveli za Telegraf.rs, niko ne reaguje, ne poziva policiju, niti ima kamera.

- To je outlet "Serravalle" kod Đenove, tačnije, 50 kilometara od Đenove. Vraćali smo se iz Monte Karla i rešili da svratimo u šoping. Parkirali smo u drugi red, dakle blizu ulaza u Tržni centar. U kolima je bilo četiri kofera, bili smo sat vremena, a kada smo se vratili, prozor na kolima je bio razbijen.

- Sve je povađeno, koferi, rančevi... Bukvalno sve što je bilo unutra. Potom smo se vratili u outlet da prijavimo krađu, međutim, ljudi koji rade u tom Tržnom centru nisu hteli da pozovu policiju. Rečeno nam je da je to javni parking i da to nije njihova odgovornost. Takođe, na tom parkingu nema kamera. Bili su bez trunka empatije prema nama. Zamolio sam ih da pozovu nadležne, ali su na veoma sramotan način odbili da nam pomognu - rekao je Jovan Armić, prenosi.

Ističe da su potom saznali da je krađa uobičajena stvar na pomenutom parkingu i ovim putem - šalje apel svima koji planiraju put na tu destinaciju.

- Onda smo saznali da se to se dešava u Italiji stalno. Ovo bi trebalo da bude najbolji outlet u Italiji, a ispostavilo se sasvim suprotno. Ne brinu o svojim kupcima. Saznali smo potom da je nedavno još troje naših tu opljačkano. Jedini način da se zaštitite je da, ako vas je više, neko dežura pored kola, pa na smenu. Reč je o bandama koje su najverovatnije iz Rumunije ili odakle već - rekao je on.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading