OSUĐIVANI KRIMINALAC SILOVAO POZNANIKA! Šok u Prokuplju

Autor:

Hronika

13.02.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarcu starom trideset i tri godine iz okoline Prokuplja određen je pritvor do trideset dana, jer se sumnjiči da je silovao svog poznanika.

OSUĐIVANI KRIMINALAC SILOVAO POZNANIKA! Šok u Prokuplju

Foto: Profimedia

Istraga je u toku, a za situaciju se čulo kada se oštećeni poverio prijatelju, koji je slučaj prijavio policiji.

- Tužilaštvu je prijavljen događaj i istraga je u toku. Lice koje se sumnjiči je uhapšeno i određen mu je pritvor i to je sve za sada što možemo da vam kažemo - potvrđeno nam je u Višem tužilaštvu u Prokuplju.

Republika

Foto: Photo by Christian Erfurt on Unsplash

Zabrinut muškarac

 

Prema našim nezvaničnim saznnjima, sve se dogodilo u selu u kojem obojica žive. Bili su u alkoholisanom stanju, jer su prethodno pili u kafani u Prokuplju, a zatim su se zajedno vratili u selo. Tu je osumničeni odvukao oštećenog u napuštenu seosku školu i silovao ga. Sve okolnosti nisu baš raazjašnjene za sada, ali se oštećeni kasnije poverio prijatelju, te je ovaj slučaj prijavio policiji, koja je odmah uhapsila osumnjičenog.

Inače, osumnjičeni je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, koji je između ostalog ranije bio u zatvoru zbog pokušaja silovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading