NI POSLE 11 GODINA NIJE UTVRĐEN UZROK SMRTI DIJANE SIMIĆ (17) KOJA JE PREMINULA USRED KAFIĆA U PROKUPLJU! Majka tvrdi da je UBIJENA i to iz OSVETE!

Autor:

Hronika

09.01.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog Božića navršilo se 11 godina od smrti Dijane Simić (17) iz Prokoplja, koja je preminula na mestu u kafiću "Katelo" u ovom gradu.

NI POSLE 11 GODINA NIJE UTVRĐEN UZROK SMRTI DIJANE SIMIĆ (17) KOJA JE PREMINULA USRED KAFIĆA U PROKUPLJU! Majka tvrdi da je UBIJENA i to iz OSVETE!

Foto: Printskrin

Ono što je simptomačno jeste što ni do danas nije utvrđen uzrok smrti ove devojke, koja je iznenada pala pošto je ispila sok u ovom lokalu.

Njena majka Snežana Simić, gostujući jutros na TV Pink, rekla je da sumnja da joj je ćerka otrovana, a kao motiv navodi osvetu.

- Sumnjam da mi je ćerka otrovana, da joj je neko nešto stavio u piće u tom kafiću. Ona je bila "šveps", otišla je sa drugaricom do toaleta, kad se vratila uzela je još jedan-dva srka i pala. Ispostavilo se da je na mestu ostala mrtva, a jedino do čega je istraga došla, na osnovu obdukcije, jeste da joj je želudac bio izgoreo, da je žučna kesa bila pred pucanjem, jednjak je bio pun pene, ali nikad nije utvrđeno šta je to izazvalo... Inače, Dijana je bila zdravo dete, taj dan se jeste žalila na bol u stomaku, ali to su bili menstrualni bolovi... - rekla je majka.

Republika

Foto: Printskrin

Dijana Simić

 

Ona kaže da je Dijana bila lepa devojka, popularna u društvu, i to vidi kao jedan od motiva zašto je neko želeo da je vidi mrtvu. Kao drugi motiv vidi mogućnost da je možda odbila nekog muškarca, koji preko toga nije mogao dostojanstveno da pređe, a kao treći to što je ova devojka bila ćerka policajca.

- Možda je neko preko nje želeo da se osveti mom mužu, koji je preminuo relativno brzo po Dijaninoj smrti. Kada sam svoje sumnje iznela Tužilaštvu oni su mi rekli da mnogo gledam filmove. Ono što sam sigurna, Dijana nije umrla prirodnom smrću, jer to što je obdukcija pokazala, mora biti izazvano hemijskom reakcijom. Najgore od svega je što niko to veče nije uzeo uzorak pića koje je ona popila - rekla je Snežana Simić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading