UŽAS U BORČI: Migranti napali devojčicu (12), incident prijavljen policiji!

Autor:

Hronika

11.08.2021

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je oko 23 sata u naselju Borča maloletna devojčica (12) napadnuta od strane migranata.

Republika

Foto: MUP Srbije

Foto: Ilustracija

Na društvenim mrežama se masovno deli fotografija na kojoj se objašnjava incident kada su migranti napali maloletnu devojčicu.

Kako je objavio jedan od muškaraca koji je uspeo da uhvati napadača, sa devojčicom je na svu sreću sve u redu i ona se bez povreda vratila svojoj porodici.

Ona je uspela da se otrgne napadaču i pobegne mu, a kasnije ga je ekipa koja za sebe kaže da se bavi "rešavanjem" ovakvih problema u Borči uhvatila, i zatim su pozvali sestru napadnute devojčice radi indetifikacije napadača.

- Sinoć oko 23 časa kod novog doma zdravlja u naselju Borča, devojčicu (12) napali su migranti. Srećom, ona je uspela da pobegne i ode brzo kući. Ekipa koja se bori protiv istih na teritoriji naselja Borča, uspešno je uhvatila jednog od napadača i odmah prijavila policiji. Momak koji je uhvatio napadača je odmah kontaktirao sestru male devojčice preko Instagram video poziva radi prepoznavanja napadača. Uplašena devojčica ga je prepoznala i sa njom je na svu sreću sve u redu - stoji u objavi na društvenim mrežama.

 

Foto: Printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading