SLOBA I ANDRIJA ZAGRLJENI iskulirali Kiju!

Autor: Republika

Zadruga

01.08.2018

10:44

Rijaliti "Zadruga" završen je pre više od mesec dana, ali se izgleda nastavlja i van objekta u Šimanovcima. Najnovija dešavanja iznenadila su verovatno mnoge, a ponajviše Kiju Kockar s obzirom na to da je osvanula fotografija na kojoj su Sloba Radanović i Andrija Lazović za istim stolom.

instagram.com/kija_kockar_fp
Sloba uslikan kod Andrije u kafiću

Na jednoj fotografiji vidi se Sloba koji je došao u kafić čiji je vlasnik upravo Andrija, a već na sledećoj njih dvojica sede za istim stolom.

Interesantno je da su obojica nasmejani, pa je vrlo jasno da su u dobrim odnosima uprkos tome što je Kija bila u vezi sa Andrijom dok je bila u braku sa Slobom. 

e-stock/:R.RISTIĆ
Bivši joj se druže... Kija Kockar
Republika.rs
Sloba i Andrija se družili...Radanović i Lazović sa Zoricom Radulović, novinarkom "Srpskog telegrafa"

Da li su razgovarali o Kiji ili im je tema bila posao, nije poznato, a vrlo je moguće da je Andrija dogovorio sa Slobom nastup u njegovom lokalu.

Komentari (4)

Loading
Ana

01.08.2018 10:58

Iskulirala je ona njih, zato su se i našli - bar da imaju marketing kad već ne mogu da imaju Kiju. Kija je za to vreme slavila uspešan nastup i 8 miliona pregleda sa Filipom Miletićem.

Hm

01.08.2018 11:02

Ništa gore od sujetnog, ostavljenog muškarca željenog medijske pažnje. Sada je bar svima jasno zašto ih je Kija ostavila. Neka sada teše jedan drugog.

blučanka

01.08.2018 11:55

Kija dominacija ahahahahhahahahahhahahaha. Bravo momci, bez sujete bez kompleksa, a ona dalje iz kreveta u krevet.

MMira

02.08.2018 14:22

@blučanka - blučanka Držite sveću iznad kreveta?