ASMIN IZNENADIO STANIJINU MAJKU: Sve isplivalo javno, ovo niko nije očekivao da će se desiti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durdžić oduševio majku svoje izabranice na važan datum!

ASMIN IZNENADIO STANIJINU MAJKU: Sve isplivalo javno, ovo niko nije očekivao da će se desiti! (FOTO)

Foto: ATA Images, Instagram

Asmin Durdžić, poznat po svojoj velikoj borni i pažnji prema svojoj partnerki Staniji Dobrojević, nedavno je još jednom oduševio javnost svojim gestom za  njen rođendan. Za Stanijin 39. rođendan, Asmin nije štedeo na iznenađenjima, darujući joj skupoceni Rolex sat i luksuzni automobil Porsche vredan čak 280.000 evra. Međutim, ovaj gest ljubavi nije bio usmeren samo ka Staniji, već je Asmin pokazao poštovanje i prema njenoj majci, Slavici.

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević

Kada je Slavica pre nekoliko dana proslavljala svoj 60. rođendan, Asmin je majku svoje voljene partnerke obradovao raskošnim buketom cveća, mnoštvom poklona i posebnim pismom koje je dirnulo celu porodicu. Poruka koja je pratila buket cveća istakla je Asminovu zahvalnost prema Slavici, naglašavajući koliko ceni njen doprinos i ulogu u životu Stanije. 

- Srećan rođendan i hvala što ste mi rodili najbolju i najlepšu ženu ženu na svetu - glasila je poruka na buketu. 

Republika

Foto: instagram.com

Asmin iznenadio Stanijinu majku za rođendan

Asmin je nedavno dokazao svoju spremnost da ispuni sve želje svojoj partnerki, čak i one koje se čine nemogućim. U jednom od videa, Asmin je otkrio da Stanija želi da luksuzni automobil bude u pink boji, i on je odmah prihvatio izazov, obećavajući da će joj udovoljiti. Ovaj gest jasno pokazuje Asminovu predanost i spremnost da učini sve kako bi Staniju usrećio maksimalno, stavljajući njen osmeh i zadovoljstvo iznad svega.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading