MIONI STIŽE ŠOK PORUKA OD JOVANE JEREMIĆ: Učesnici će zanemeti zbog ove informacije, voditeljka napravila OPŠTU POMETNJU!

Autor:

Zadruga

16.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić se poistovetila sa Mionom Jovanović, pa izazvala burne reakcije na društvenim mrežama.

MIONI STIŽE ŠOK PORUKA OD JOVANE JEREMIĆ: Učesnici će zanemeti zbog ove informacije, voditeljka napravila OPŠTU POMETNJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pink

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je putem svog Instagram profila pružila podršku učesnici Elite, Mioni Jovanović, pa podelila njen snimak iz rijalitija, u kom takmičarka ističe koliko je jedinstvena i izražava obožavanje sebe.

Naime, dok su je ukućani kritikovali zbog ponašanja prema Nenadu Aleksiću Ša, sa kojim je u vezi, ona je naglasila da joj niko ne može pokvariti mišljenje koje ima o sebi, a voditeljka Jovana Jeremić se sa svim izrečenim složila, pa priznala da i ona isto misli o sebi, te se pronašla u ovim Mioninim rečima:

- Jedna jedina, neponovljiva, Miona Jovanović. To da kažem samo, da naglasim, ja sebe obožavam. Možete vi da mislite šta hoćete - rekla je Miona.

- Moj alter ego u Eliti - napisala je Jovana Jeremić uz snimak, koji je podelila na Instagramu.

Inače, učesnici Elite uglavnom nemaju lepo mišljenje o Mioni, a Maja Marinković joj je, tokom jučerašnje podele budžeta, priredila hladan tuš u programu. Starleta je prešla na Jovanovićevu, za koju je istakla da nema prava nikome da morališe, s obzirom na to da je petljala sa oženjenim čovekom:

- Miona mali budžet, znaš moje mišljenje. Mislim da ne poštuješ ovog dečka što sedi pored tebe, izdala si me, devojka koja kaže da je fina i moralna ne može da se meša čoveku koji je bio oženjen. Smatram da ne zaslužuješ ni Stanislava, ni Ša, naša relacija je mali budžet - saopštila je Marinkovićeva za crnim stolom, dok je Miona nemo uzela svoj novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading