ŠOK PREOKRET U ELITI: Anita dala ŠUT-KARTU Anđelu, posle RASKIDA želi samo jedno!

Autor:

Zadruga

14.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije očekivao ovakvu njenu reakciju!

ŠOK PREOKRET U ELITI: Anita dala ŠUT-KARTU Anđelu, posle RASKIDA želi samo jedno!

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković poslednjih nekoliko dana imaju ozbiljne turbulencije u svojoj ljubavnoj vezi, a svađe su sve češće . Iako su nedavno imali veliku svađu, preko koje su jedva uspeli da pređu i pronađu zajednički jezik, izgleda da mir nij e dugo trajao, pa su se noćas ponovo žestoko posvađali. 

Anita se posvetila svojoj drugarici Slađi Lazić da ne planira da toleriše Anđelovo ponašanje i česte svađe koje im se dešavaju. Čak je priznala i da je poslednji sukob nije preterano pogodio i da sve što želi je raskid u miru, bez dodatnih problema i rasprava, koje se inače dešavaju u odnosima. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Slađa Lazić

- Kad se ljudi vole sve bude okej na kraju, pokačili ste se i proći će - rekla je Slađa.

- Ma ne pada mi na pamet da se svađam svake nedelje - rekla je Anita.

- Izguraćemo mi to sve do kraja, jeste maj malo teži mesec ali proći će sve, samo treba da ostanemo hladne glave. Rekao je Anđelo da će da sprema neke kiflice za nas večeras, samo nemoj da se nerviraš - govorila je Slađa.

- Ne sekiram se, sad sam lagana, nemam o čemu da pričam, samo na miru da raskinemo i to je to - rekla je Anita.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Slađa Lazić

- Nemoj to da pričaš ženo, četiri meseca ste zajedno. Pomire se ovi koji su se vređali najstrašnije. Ja neću njega da vređam, Bože sačuvaj, niti je on meni uradio nešto loše, niti ja njemu - rekla je Anita Stanojlović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ANITA…

15.04.2024 10:34

....je i sama konacno uvidela da nema perspektivu sa Andjelom i da ce on jos na kapiji raskinuti sa njom .Jedini kvalitet koji ona ima je da je lepuskasta u svemu ostaom je uzasna ….narav i ponasanje za izbegavanje !!!