MATORA OPLELA PO ANITI, ONA SE POKUNJILA! Pričala o parovima u rijalitiju, pa se prisetila svog propalog braka!

Autor:

Zadruga

14.04.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su mislili da će izbiti svađa...

MATORA OPLELA PO ANITI, ONA SE POKUNJILA! Pričala o parovima u rijalitiju, pa se prisetila svog propalog braka!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Jovana Tomić Matora kaže da svi parovi koji su trenutno u rijalitiju imaju bolji ljubavni život, nego što je ona ikada imala brak. Naime, Jovana se prisetila afera još uvek zakonite supruge Anite Stanojlović, pa sada tvrdi da joj je čak slatko kad gleda kako se drugi svađaju, jer ona više sa Stanojlovićkom nema ni to. 

- Mislila sam na početku da će moj brak sa Anitom da bude svima za primer kako se dvoje ljudi voli, ali sam se brzo uverila da to nema šanse da će biti tako. Ona je bvrzo pokazala da nismo jedna za drugu, pokazala je da je guja i da me je ugrizla samo tako, pa potom otrovala. Svi parovi u Eliti su mi simpatični, imaju bolji ljubavni život od mene, a nikad nisam mislila da će biti tako. Ovo što se dešava sa Anitom je jezivo, do te mere da ja više nemam ni utisak da sam udata tj da sam u braku. Valjda će i to da prođe - pričala je Jovana, a Anita je samo smireno posmatrala situaciju i složila je tužni izraz lica. 

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

Podsećamo, prošle noći u rijalitiju ,,Elita 7" došlo je do pucanja veze Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, sa kojim ušla u vezu, i to ni manje, ni više nego zbog Žane Milinković Đorđević Omnie. Naime, Anita je započela rapsravu, jer se zbog Žane nekoliko puta budila tokom večeri, a nju je iznerviralo što Anđelo nije hteo da se svađa sa njom. 

Anđelo je ustao iz kreveta, vidno besan, napustio je spavaću sobu u kući Odabranih, a Anita je poletela za njim i gurnula ga, nakon čega je on pao preko kreveta, te je ona nastavila da urla na njega. Anita ga je vređala, dok je urlala, a on kako bi je smirio, ju je povukao, kako bi i ona pala preko kreveta. 

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora

 

- Ti znaš zbog čega mi nismo spavali, umesto da kažeš da sam u pravu, ti joj ne kažeš ništa! Zbog tebe Žana ne mogu da spavam! Nemoj da joj ćutiš! Zašto joj ne kažeš? - odbrusila je Anita. 

- Od sad ću ja tako! Dobro, dobro! Ti i ja smo završili! Jesmo, završili smo! Sad ću ja da ti pokažem! Gde si!? Ti si retard! Nemoj da mi se obraćaš! - urlala je Anita po kući Odabranih. 

- Rekao je, neće da se svađa sa ženom u godinama! Ona je žena u godinama, neće da se svađa sa njom, šta ti je! Ne pravi filmove u glavi, rekao joj je to, nemoj praviti filmove u glavi Anita - pokušao je da smiri situaciju Uroš Stanić. 

- Nećeš ti da kažeš da sam ja u pravu! Nije rekao! Rekao je da nisam u pravu! - nastavila je da drami Anita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading