ANITA DIVLJAČKI NASRNULA NA ANĐELA, ON JE ŠČEPAO I ZAVRLJAČIO NA KREVET: Totalni kolaps u Eliti, treslo se imanje u Šimanovcima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.04.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović napravi haos u Eliti!

ANITA DIVLJAČKI NASRNULA NA ANĐELA, ON JE ŠČEPAO I ZAVRLJAČIO NA KREVET: Totalni kolaps u Eliti, treslo se imanje u Šimanovcima! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Prošle noći u rijalitiju ,,Elita 7" došlo je do pucanja veze Anđela Rankovića i Anite Stanojlović i to ni manje, ni više nego zbog Žane Milinković Đorđević Omnie. Naime, Anita je započela rapsravu, jer se zbog Žane nekoliko puta budila tokom večeri, a nju je iznerviralo što Anđelo nije hteo da se svađa sa njom. 

Anđelo je ustao iz kreveta, vidno besan, napustio je spavaću sobu u kući Odabranih, a Anita je poletela za njim i gurnula ga, nakon čega je on pao preko kreveta, te je ona nastavila da urla na njega. Anita ga je vređala, dok je urlala, a on kako bi je smirio, ju je povukao, kako bi i ona pala preko kreveta. 

 

- Ti znaš zbog čega mi nismo spavali, umesto da kažeš da sam u pravu, ti joj ne kažeš ništa! Zbog tebe Žana ne mogu da spavam! Nemoj da joj ćutiš! Zašto joj ne kažeš? - odbrusila je Anita. 

- Od sad ću ja tako! Dobro, dobro! Ti i ja smo završili! Jesmo, završili smo! Sad ću ja da ti pokažem! Gde si!? Ti si retard! Nemoj da mi se obraćaš! - urlala je Anita po kući Odabranih. 

- Rekao je, neće da se svađa sa ženom u godinama! Ona je žena u godinama, neće da se svađa sa njom, šta ti je! Ne pravi filmove u glavi, rekao joj je to, nemoj praviti filmove u glavi Anita - pokušao je da smiri situaciju Uroš Stanić. 

- Nećeš ti da kažeš da sam ja u pravu! Nije rekao! Rekao je da nisam u pravu! - nastavila je da drami Anita. 

Ceo snimak možete pogledati u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading