MAJA OTKRILA ŠTA JE JANJUŠ REKAO ZA NJU I STANISLAVA! Ovome se nije nadala, bivši košarkaš sve priznao cimerima!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od Ša ne može da dođe na red da se sve vrti oko njega, pa će naravno preko leđa Maje Marinković, pričala je starleta!

MAJA OTKRILA ŠTA JE JANJUŠ REKAO ZA NJU I STANISLAVA! Ovome se nije nadala, bivši košarkaš sve priznao cimerima!

Foto: youtube.com/pink.rs

Učesnica Elite Maja Marinković poverila se dečku Stanislavu Krofaku, pa je otkrila da je saznala kako je Marko Janjušević Janjuš nekome rekao da je ljubomoran na njihovu vezu. Maja tvrdi da Marko nije bio ozbiljan, već da je samo namerno hteo da napravi štos, kako bi opet sebe sa pričom stavio u prvi plan. 

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Čula sam da je Janjuš nekima rekao da je ljubomoran na našu vezu. Mislim da je to namerno uradio, znao je da će neko da mi prenese! Namerno sad pravi priču pošto je pao u drugi plan. Od Ša ne može da dođe na red da se sve vrti oko njega, pa će naravno preko leđa Maje Marinković, bivše devojke opet da bude aktuelan. Nema toga, neću mu ja dopustiti sve ovo - rekla je Maja, a Stanislav je samo posavetovao da ne pridaje svemu tome previše značaja. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

 Inače, Janjuš je nedavno imao probleme u odnosu i sa Aneli Ahmić, koja je skoro priznala da sa njim ne bi bila kada bi saznala da je poročan, pa makar i da imaju zajedno troje dece u spoljnom svetu.

Ne bih mogla da zamislim da pored sebe imam ponovo muškarca koji će da bude u nekim porocima. Imala sam priliku da vidim šta je to. Nije nimalo naivna situacija. Kad bih sa Janjušem imala i troje dece izbacila bih ga iz kuće, pa taman deca nemala oca. Neću alkoholičara ili kockara u kući. Znam šta to ima za posledicu. Nikad to sebi ne bih dozvolila, a ima žena koje sve trpe samo da ne bi ostale same - objasnila je ona.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading