LEPI MIĆA IZVREĐAO PAROVE "ELITE" ZA SVE PARE! Pevač otkrio šta mu je najgadnije, pa se najviše obrušio na Stanislava i Maju!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne znam šta je ovim ljudima, kako se ponašaju i da li misle na sve one ljude koji su im napolju, pričao je pevač.

LEPI MIĆA IZVREĐAO PAROVE "ELITE" ZA SVE PARE! Pevač otkrio šta mu je najgadnije, pa se najviše obrušio na Stanislava i Maju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Lepi Mića kaže da je zgrožen onim što vidi kada su parovi u rijalitiju u pitanju, pa tvrdi da se to nekad nije ni u filmovima za odrasle moglo videti! On tvrdi da su mu najgori po ponašanju Stanislav Krofak i Maja Marinković, iako su mu u neku ruku do skoro bili simpatični.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića

 

- Ne znam šta je ovim ljudima, kako se ponašaju i da li misle na sve one ljude koji su im napolju. Mučno je da se gleda ovo ponašanje omladine, ovo nekad nije bilo ni u filmovima za odrasle. Maja i Stanislav su mi do skoro bili još i simpatični, a sad kako je krenuo se*s svakog dana, onda se trudim da ne gledam šta rade i više ih ne simpatišem. Ove druge ne bih ni da komentarišem, pogotovo ne Bebicu i Teodoru Delić. Drugo je u emisijama, tada se od nas traži da pričamo o njima, ali mimo toga se distanciram - rekao je on.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Inače, Lepi Mića je nakon emisije "Nominacije" odlučio da posavetuje Stanislava Krofka da raskine što pre sa Majom Marinković jer smatra da se ljubavnim odnosim sa njom kanali i da može mnogo bolje da se pokaže u rijalitiju. 

Iako je Mića na sve moguće načine pokušavao da dočara Stanislavu da mu Maja ne treba i indirektno ga upućivao da se više posveti temi sa bivšom devojkom Mionom Jovanović, Krofak je odlučio da svoj stav ne menja i da se drži priče kako ga mlada pevačica sa kojm je bio ne zanima više. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

13.04.2024 05:48

KO JOŠ SLUŠA LEPOG...RUŽNOG MIĆU...KOME JE BITNO NJEGOVO MIŠLJENJE...NJEGA JE VREME PREGAZILO, U S...V...A...K...O...M...POGLEDU....NJEGOVO MIŠLJENJE NE INTERESUJE NI NJEGOVU ŽENU I ĆERKU...MISLIM DA IH JE SRAMOTA ŠTO POSTOJI, AKO SU NORMALNE...A JESU, NADAM SE...PROMAŠIO JE VREME, PROSTOR...ALI TO GOVORI KOLIKO JE GLUP, NEŠKOLOVAN...SVE IMA SVOJE...