BIVŠA ZADRUGARKA URNISALA MAJU MARINKOVIĆ! Šokiraće vas ŠTA JE OTKRILA! Starleta za ovakve stvari preti tužbama!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica je bila iskrena do koske!

BIVŠA ZADRUGARKA URNISALA MAJU MARINKOVIĆ! Šokiraće vas ŠTA JE OTKRILA! Starleta za ovakve stvari preti tužbama!

Foto: e-stock

Pevačica i bivša učesnica Zadruge Zorica Marković redovno prati aktuelna dešavanja u Eliti, a sada je oštro komentarisala Maju Marinković, za koju tvrdi da je promenila toliko momaka, da je to kao da je imala turneju po celom Balkanu. 

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

-  Stanislav je okej momak, razočarao me je što je ušao ui vezu s Majom, bez obzira da li tu ima mirenja sa ovom malom. Ova mala je opasna zmija, ona kome se uk**i u život, jadna mu majka. Mrtva hladna, vrti ih obojicu. Neka je živa i zdrava, vozi dobro priču. Nju ne zanimaju ni Ša ni ovaj, nema šanse, samo se igra, ali se igra na hladan način, skidam joj kapu, ja ne bih mogla tako. A ovaj, naš dragi Ša, ništa novo. Ja volim rijaliti, ali jedva čekam da vidim kada će da se penje, vere, da skače, da urla. Ona samo uzme po bradici i on miran kao buba. Ovo će da pukne svakako, Ša ga je izvisio svakako, nažalost, kao i uvek...Maja je bila Crna Gora, pa je bila Srbija, pa je bila Bosna, a sada je Hrvatska, mora Balkan Maja da obiđe, da uradi balkansku turneju. Ovo mi je malo mirnije, još par dana, biće cirkusa tu. Jao ako odu na ostrvo Miona i Stanislav, pakao! Na njega smo navikli ti tobogani, sada ide malo plivanje - rekla je Zorica, a onda je prokomentarisala i vezu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša:

Foto: TV Pink/printscreen

Zorica Marković

 

- Jao, ona onako sva izgubljena, Janjuš stvarno je doktorirao rijaliti. I od toga nema ništa, ali ima još malo, nek se vrate svojim porodicama - rekla je bivša zadrugarka za Pink.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

13.04.2024 05:53

ZORICE...DRAGA...SVI ZNAMO KO SI TI I ŠTA SI TI...NA ŽALOST, MALO JE LJUDI KOJIMA JE BITNO TVOJE MIŠLJENJE...ŽENA NIJE DOBRO I NIJE ZDRAVO...UVEK POKUŠAVA DA NAPRAVI N...E...Š...T...O...U ŽIVOTU, BEZ USPEHA...JADNICA U SVAKOM POGLEDU...ALI OPROŠTENO JOJ JE...CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO