SPAS NAŠLA U BOGU: Trudna Aleks pred POROĐAJ podelila moćnu poruku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" podelila inspirativnu poruku na društvenoj mreži Instagram!

SPAS NAŠLA U BOGU: Trudna Aleks pred POROĐAJ podelila moćnu poruku! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandra Nikolić, trudna pobednica "Zadruge 6", broji sitno do porođaja, a na društvenoj mreži Instagram se redovno oglašava i deli svoje aktivnosti. Rano jutros posvetila je stori veri i Bogu.

- Podsetnik. Bog zna gde, kada i ko. Ostani miran i veruj svom Bogu do kraja. On svoje verno dete neće razočarati - glasi citat koji je podelila Nikolićeva.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Aleksandre Nikolić

Podsećanja radi, Nikolićeva se nakon izlaska iz rijalitija okrenula veri. Zajedno sa svojom majkom Slovenkom posetila je više manastira, a u januaru ove godine išla je i pod Ostrog. 

Tada je objavila fotografiju, ali i inspirativnu poruku. 

- Čuvajmo se od neljudi, ali se još više čuvajmo da i mi ne postanemo neljudi - glasila je poruka koju je podelila Aleksandra uz objave iz Ostroga. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić

Inače, Nikolićevu je nedavno nahvalila Anđela Đuričić tokom svog gostovanja u emisiji "Pitam za druga".

- Publika je to osetila, i to je glavni razlog što nije pobedila - nikad nije bila iskrena. Svako može da uđe na komentare ispod mojih i njenih videa i da uporedi ko je koliko bio iskren. Ona je svakim danom kopala samu sebe sve više. Zato nije pobedila - nastavila je Đuričićeva, pa dodala:

- Da je Ana bila iskrena uzela bi prvo mesto, ali ona ni za šta nije bila iskrena. Faca njena u tom momentu proglašenja pobednika je bila hit, a moja sreća neopisiva. Da je pobedila ne bi bilo fer - poručila je bivša zadrugarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading