ANELI OTPISALA JANJUŠA ZA SVA VREMENA: Nakon PONIŽENJA veka donela ključnu ODLUKU!

Autor:

Zadruga

09.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva ne želi ni da čuje za Janjuševića!

ANELI OTPISALA JANJUŠA ZA SVA VREMENA: Nakon PONIŽENJA veka donela ključnu ODLUKU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić danas se požalila Žani Đorđević na odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je nedavno raskinuo sa njom. Kako je rekla, ona više ne može da podnese Janjuševo ponašanje.

- On sve radi da mene iznervira, ja ne želim da se pomirim sa takvom osobom, ne mogu da se nerviram više - rekla je Aneli.

- Polako, u kakvim ste oboje životnim situacijama, vi ste sjajni - dodala je Žana.

- Ne znam, ja ne mogu da se stalno vraćam na staro - rekla je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli se požalila Žani na Janjuša

Inače, tokom sinoćnjeg izdanja emisije "Pretres nedelje", došlo je do žestokog sukoba između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, a nakon što je u suzama doživela emotivni slom uživo u programu rijaliti šou-programa "Eltia", starleta je odletela u spavaću sobu, gde je nastavila svoju dramu, gušeći se u suzama.

- Ona je bila u 10 veza, ja sam samo u jednoj, ne možeš toliko puta da budeš u vezi, meni je to nemoguće. Ja kažem da ne verujem da me voli, tako mi deluje to u prethodnih 20 dana - istakao je Janjuš.

- Ja se kunem da si mi rekao da imamo se*s u toku Ramazana! Ovaj dečko me tera da se kunem... Sram te bilo, lažove jedan, manipulatore, skote jedan, u Noru me tera da se kunem! Đubre jedno, ubija me ovde, pokušava da napravi luđakinju od mene. Ti si se svaki put naljutio kad nisam htela da imam se*s - drala se Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Drama Aneli Ahmić u "Pretresu nedelje"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Ljiljana

09.04.2024 15:44

Vratila bi se ona na staro, kad bi je neko hteo vratiti. Vratiće se ona na neke stare staze to je sigurno. Jednom na tom putu, uvek na tom putu. 🦊💩🐉🤮🚑🏥

da da

09.04.2024 18:02

@Ljiljana - @Ljiljana, iskustvo to odmah prepozna

poy

09.04.2024 18:01

Maja, Alex, Sopic, Korac, Milica afteraljka, Jovana pevacica, Aneli... ne mogu ni da setim svih njegovih veza za 7 rialitija covek je bilmez a te sto su sa njim pacenice

Nadica

09.04.2024 18:29

Opajdara prefarbana svim bojama i zaista folirant!Dno-dna, koje ništa ne zna, ali zna sa muškarcima, jer je stekla ogromno iskustvo menjajući ih i koristeći ih. Dopao joj se Stanislav i jako mi je drago što je Maja preduhitrila, mada će ovaj ološ od Aneli pokušavati i dalje, jer je juče pokazala kakva je u stvari! Janjuš je budala neviđena, ali je za njega dobro što se otkačio ove profuknjače, ustvari je ona njega otkačila, iako i dalje tvrdi da ga voli - naravno lažno!!