MIONA IZNELA NOVU TONU PRLJAVOG VEŠA O STANISLAVU: Milan Milošević ih suočio, MUK u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

08.04.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama bivšeg para ne prestaje!

MIONA IZNELA NOVU TONU PRLJAVOG VEŠA O STANISLAVU: Milan Milošević ih suočio, MUK u Beloj kući!

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Stanislav Krofak su u večerašnjoj emisije "Pretres nedelje" imali još jedno suočavanje, gde je ona ponovo iznela prljav veš iz njihovog odnosa i pred svima objasnila da Krofak nije bio ni najmanje fin prema njoj i da veza nije bila savrešna kao što je pokušavala ranije da predstavi. Ona je iznela brojne detalje o njegovim neverstvima, dopisivanju i viđanju sa drugim devojkama. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

Zbog čega je ona izazvala bes u tebi? - upitao je Milan.

Izazvala je jer sam dao svoj maksimum, a ona je iznosila neke stvari iz naše veze. Ne mogu da verujem da se nekom toliko posvetiš, sve mu omogućiš i onda neke stvari ona izlaže, neke stvari iz mog privatnog života kada iznosi to mene naljuti - rekao je Stanislav.

Ne nije se dao godinu ipo dana, bitno je koliko si bio u vezi? Znači pola veze, ostatak je folirant i laž, on je prevarant. Varao si, mazao, lagao, pljuvao sve redom. Bio si sa devojkom jednom 20 dana dok si bio sa mnom, vidi se sve kad ste počeli da se dopisujete, do kad, sve sam čitala, onda je bio sa onm pevačicom. Sedeo si s njom na piću, a bio si sa mnom u vezi. Ostavio si mene dva tri puta zbog tih devojaka. Bio je u Rovinju dok sam ja bila na Zlatiboru, varao me, magao i lagao. On je imao odnose sa devojkom koja se meni javljala. Ti si mi priznao - rekla je Miona.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

Ma šta ona priča sada, daj mi imena s kim sm se dopisivao - dodao je Krofak.

Sa pet devojaka, zakazivao si masaže, sa devojkama kojima je radio građevinske usluge, obrisao si neke poruke, deset dana pre nego što sam našla, on je probao da raskine. Neka devojka mu se slikala - rekla je Miona.

- Da sam joj bilo šta rekao u to vreme, ona bi prešla. Evo ona i sada prelazi Ša preko ovih ludarija - poručio je Krofak.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading